Bakan Çelik'e 'hırsız var' şoku

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde seçim bürosu açılışında ‘hırsız var’ yazılı döviz açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Çelik'e 'hırsız var' şoku

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde seçim bürosu açılışında ‘hırsız var’ yazılı döviz açıldı. Bakan Çelik, 'Şu provakatöre bakın' diyerek eyleme tepki gösterdi.

Seçim bölgesi Şanlıurfa'da seçim çalışmalarını sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, akşam saatlerinde Birecik ilçesine gitti. İlçede temaslarını sürdüren Bakan Çelik, Meydan Mahallesi'ndeki seçim bürosu açılışına katıldı. Büro açılışından sonra konuşan Bakan Çelik, Hükümetin icraatlarını anlattı. Genel seçim öncesi taahhüt ettiği 400 projenin geldiği aşamayı anlatarak seçmenden oy istedi.

Bu sırada kalabalıkta bulunan H.A. adlı bir kişi, üzerinde 'hırsız var' yazılı dövizi havaya kaldırıp, 'Hırsız var’, ‘Açım, aç' diye bağırdı. Partililerin tepki gösterdiği genç, polisler tarafından elindeki döviz indirilerek gözaltına alındı. Bakan Çelik ise 'Şu provakatöre bakın' diyerek tepki gösterdi.
Bakan Faruk Çelik, daha sonra polislere gözaltına alınan gençle görüşmek istediğini söyledi. Bir süre gözaltına alınan H.A. ile görüşen Bakan Çelik, ilçeden ayrıldı. Bakan Çelik'e tepki gösteren H.A., Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. H.A.'nın daha önce 'uyuşturucu bulundurmak' suçundan tutuklandığı öğrenildi. Gencin işsiz olduğu belirtildi.
CİHAN

Yorumlar