Bakan Çelik: Yüzümüzü tüm renklerin çoğulculuğuyla 2014'e çeviriyoruz

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, “Bugün 2013’ten dersler çıkarırken yüzümüzü bir ya da birkaç rengin değil, tüm renklerin çoğulculuğuyla 2014’e çeviriyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Çelik: Yüzümüzü tüm renklerin çoğulculuğuyla 2014'e çeviriyoruz

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, “Bugün 2013’ten dersler çıkarırken yüzümüzü bir ya da birkaç rengin değil, tüm renklerin çoğulculuğuyla 2014’e çeviriyoruz.” dedi.

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bakan Çelik, “İnsan sevgisi ve hoşgörü ortak paydasında birleşen kültürlerin çok sesliliğiyle beslenen topraklarda yaşayan bizler, bugün 2013’ten dersler çıkarırken yüzümüzü bir ya da birkaç rengin değil, tüm renklerin çoğulculuğuyla 2014’e çeviriyoruz. Bir yılı daha geride bıraktığımız bugün, geleceğe giden yolun insana verilen değerden geçtiğini her daim anımsayarak, hak ile adaletin yol göstericiliğinde, yapılan işin doğru ve güzel olacağına inancımızı yitirmeden sağlam adımlarla ilerledik, ilerliyoruz. 2014 yılının dünyaya barış getirmesini, sağlık, mutluluk, umut ve bereket dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar