Bakan Bozdağ, Yozgatlılardan Erdoğan için oy istedi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Yozgatlılar Derneğinin iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, hemşehrilerinden Başbakan Erdoğan için oy istedi. Bakan Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı'nın bir hemşehricilik meselesi olmadığını dile getirdi.İstanbul...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Bozdağ, Yozgatlılardan Erdoğan için oy istedi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Yozgatlılar Derneğinin iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, hemşehrilerinden Başbakan Erdoğan için oy istedi. Bakan Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı'nın bir hemşehricilik meselesi olmadığını dile getirdi.

İstanbul Yozgatlılar Dernekleri tarafından Haliç Yunus Gösteri Merkezi önünde açık hava iftarı düzenlendi. İftar yemeğine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hemşehrilerinden Başbakan Erdoğan için oy istedi. Bakan Bozdağ, "Cumhurbaşkanlığı bir hemşehricilik meselesi asla değildir. Cumhurbaşkanlığı bir millet, bir devlet, bir Türkiye meselesidir. Biz burada bu millet bu devlet bu ay yıldız için en doğrusu neyse onu yapacağız." şeklinde konuştu.

BAŞBAKAN RİZELİ DEĞİL TÜRKİYELİDİR

Bakan Bozdağ, "Hani diyorlar ya Tayyip Erdoğan nereli, Rizeli değil Tayyip Erdoğan Türkiyelidir. Türkiye'nin her yerindendir. Rize'de ne eser varsa İstanbul'da ve Yozgat'ta aynı eserler vardır. Eserleriyle ve verdiği değerle Yozgatlıdır. Onun için ben diyorum ki biz Yozgatlılar olarak İstanbul'dan bir mesaj vereceğiz. Benim Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan mesajını Yozgat'tan güçlü bir şekilde vereceğiz. Ankara, İstanbul ve her yerdeki Yozgatlılar da bu mesaja sahip çıkacaklar." dedi.

TERLETEN VE TERLEYEN BİR CUMHURBAŞKANI OLMALI

10 Ağustosta Cumhurbaşkanlığı için adam gibi adam ve halkı için ömrünü vermiş olması gerektiğini belirten Bakan Bozdağ, "Hayatın önemli bir kısmı bu millet için mücadeleyle geçmiş. Terleyen ve terleten bir cumhurbaşkanı, korkmadan yılmadan her meselenin üzerine giden bir cumhurbaşkanı olacak inşallah. Bütün Yozgatlıların büyük bir destek vereceğine hiçbir tereddüdüm yoktur. Bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları için Yozgatlılar hep dua ettiler. Onlar bizim inancımızı ve güvencimizi hiç sarsmadı."

CİHAN

Yorumlar