Bakan Bozdağ, partisinin iftar programına katıldı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisinin Yozgat il başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Bakan Bozdağ, iftar öncesi yaptığı konuşmada cumhurbaşkanlığı seçimine değindi. Bozdağ, "Cumhurbaşkanlığı seçimi bir hemşehrilik...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Bozdağ, partisinin iftar programına katıldı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisinin Yozgat il başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Bakan Bozdağ, iftar öncesi yaptığı konuşmada cumhurbaşkanlığı seçimine değindi.

Bozdağ, "Cumhurbaşkanlığı seçimi bir hemşehrilik meselesi değildir, bir Yozgat meselesi değildir, bir Türkiye meselesidir. Türk milletinin onur ve haysiyet mücadelesidir. Biz Türkiye’ye cumhurbaşkanı seçiyoruz. Türkiye’ye lider seçiyoruz. Bir yerde memur seçmiyoruz. Türkiye’nin liderliğine cumhurbaşkanlığına kim yakışacak onu seçeceğiz. Yakışan kimdir ona bakacağız. Ben hepinize soruyorum; Allah için elinizi vicdanınıza koyun 3 tane aday var. Vicdanınızla tartın Tayyip Beymi Türkiye’nin cumhurbaşkanlığına yakışır, daha iyi temsil eder, daha uygun olur, yoksa diğer ikisinden her hangi birimi daha uygun olur. Elinizi vicdanınıza koyun, kimdir Türkiye’nin cumhurbaşkanlığını en iyi yapacak olan. Ben hiç teretdüt etmiyorum, inanıyorum ve biliyorum ki Yozgatlıların ve Türk milletinin gönlündeki cevap bu işi en iyi yapacak olan Recep Tayyip Erdoğan’dır diyeceklerdir. Ondan yana hiç ama hiç şüphem yok."diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar