Bakan Ala EGC’yi ziyaret etti

Erzincan’da bir dizi temasta bulunan İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Yaklaşık 2 saat Gazeteciler Cemiyeti'nde konuk olan Bakan Ala, basın mensupları ile sahur vaktine kadar sohbet etti.Gün boyu Erzincan’da...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Ala EGC’yi ziyaret etti

Erzincan’da bir dizi temasta bulunan İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Yaklaşık 2 saat Gazeteciler Cemiyeti'nde konuk olan Bakan Ala, basın mensupları ile sahur vaktine kadar sohbet etti.

Gün boyu Erzincan’da ziyaretlerde bulunan İçişleri Bakanı Efkan Ala, teravih namazının ardından Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Recep Demirci ve basın mensupları tarafından karşılanan Bakan Ala’nın programına Vali Abdurrahman Akdemir, AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ve bazı davetliler katıldı.

Sahur vaktine kadar basın mensuplarıyla oturan ve sohbet eden Bakan Efkan Ala, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'nin çalışmaları hakkında Cemiyet Başkanı Recep Demirci’den bilgi aldı. Erzincanlıların kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ve Erzincanlıların pozitif enerji verdiğini söyleyen Bakan Ala, basın mensuplarının sorunlarının her platformda konuşulduğunu ve çözümleri noktasında da çalışmalar yapıldığına dikkat çekti.

CİHAN

Yorumlar