Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi’nde Bilim Fuarı düzenlendi

Adana Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi’nde öğretmen ve öğrencileri tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan’ın açılışını yaptığı fuara, Sarıçam Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge,...

Google Haberlere Abone ol
Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi’nde Bilim Fuarı düzenlendi

Adana Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi’nde öğretmen ve öğrencileri tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan’ın açılışını yaptığı fuara, Sarıçam Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge, TÜBİTAK temsilcisi Fatih Maytar, veliler ve öğrenciler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Kaymakam Kayhan, bu organizasyona ev sahipliği yapan okul yöneticileri ve öğrencilerine teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Denge ise fuarın öğrencilerin bilgi ve araştırma seviyelerine katkısının yüksek olacağını belirtti.

TÜBİTAK temsilcisi Fatih Matyar da fuarların desteklenme amacının öğrencilere bilgiye uygulayarak, tecrübe ederek ulaşmayı öğretmek olduğunu söyledi.

Okul Müdürü Vural Ayar, 38 projenin yer aldığı fuara gösterilen ilginin kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Fuarda ayrıca bu yıl Sosyal Bilimler Olimpiyatları’nda gümüş madalya alan ‘Öğrencilere Kitap Okuma Alışkanlığı Kazandırmak İçin Neler Yapılabilir ile TÜBİTAK Bölge Finali’nde ikinci olan Bireysel Silahsızlanma: Adana Örneği projeleri de sergilendi. CİHAN

Yorumlar