Bahçeli, takipçilerinin Berat Kandili'ni kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından takipçilerinin Berat Kandili'ni kutladı. Bahçeli, kandil münasebetiyle insanın kendisini sorgulaması, samimi bir vicdan muhasebesi yapması, noksan ve zayıf yanlarını...

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli, takipçilerinin Berat Kandili'ni kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından takipçilerinin Berat Kandili'ni kutladı.

Bahçeli, kandil münasebetiyle insanın kendisini sorgulaması, samimi bir vicdan muhasebesi yapması, noksan ve zayıf yanlarını gözden geçirmesinin olgunluk emaresi olduğunu belirtti. Bahçeli ayrıca, manevi sızıların, manevi hastalıkların, ruhtaki gelgitlerin devası ve ilacı, iman ve inancın derin anlamında saklı olduğunu vurguladı.

Her kandil gecesinin, tüm inananlar için muazzam ihsan ve ikramlar sunduğunu, hayır ve hasenat vaat ettiğini dile getiren Bahçeli, “Bugün de manevi kurtuluşumuza, affımıza ve selametimize vesile olmasını niyaz ettiğim Berat Kandili’ni dualarla idrak ediyoruz. Siz değerli takipçilerimin bu gecenin hatır ve hürmetine manevi berata hak kazanmanızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hepinizin kandilini tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini yer verdi.

CİHAN

Yorumlar