Bahçeli, kooperatif başkanlarıyla bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ESKOOP Atatürk Kültür Merkezi'nde 39 kooperatif başkanıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli, kooperatif başkanlarıyla bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ESKOOP Atatürk Kültür Merkezi'nde 39 kooperatif başkanıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Bahçeli, “İşsizliğin bu kadar yaygın olduğu bir yerde buradaki değerli işletmecilerin, sanayicilerin üstün bir fedakarlıkla istihdam sağlaması, yaklaşık 1 buçuk milyona yakın aileye ekmek kapısı olması takdire şayan bir durumdur.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İkitelli Organize Sanayi Sitesi’nde bulunan ESKOOP Atatürk Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Bahçeli, 39 kooperatif başkanıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası açıklamalarda bulunan Bahçeli, önemli bir kuruluşu ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bahçeli, “İkitelli Organize Sanayi Sitesi Başkanı Yusuf Akgün’ün müsaadeleri ile yapmış olduğumuz bu güzel ziyarette 39 kooperatif başkanıyla yediğim öğle yemeği için kendilerine teşekkürlerimi sunarım. Bu arada organize sanayi bölgesinin sorunları üzerinde görüş alışverişi yapılması ve özellikle İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nin 7 milyar dolara yakın bir ihracatı 300 bin istihdamı ve yüksek katma değeriyle Türk ekonomisine olan faydaları üzerine de kendilerini tebrik ve takdir ettik. İşsizliğin bu kadar yaygın olduğu bir yerde buradaki değerli işletmeciler, sanayiciler üstün bir fedakarlıkla istihdam yaratmış olması, yaklaşık 1 buçuk milyona yakın aileye ekmek kapısı olması taktire şayan bir durumdur. MHP olarak katma değer istihdam yaratan her değerli şahsiyeti tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, konuşmasının ardından Çatalca’ya doğru hareket etti.
CİHAN

Yorumlar