Bahçeli: Erdoğan, ne yaparsa yapsın Yüce Divan'a gidecek, kurtuluşu yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan, ne yaparsa yapsın, ya aklanacak ya da gerekli şekilde yargılanmak için Yüce Divan'a gidecek, kurtuluşu yok.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Erdoğan, ne yaparsa yapsın Yüce Divan'a gidecek, kurtuluşu yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan, ne yaparsa yapsın, ya aklanacak ya da gerekli şekilde yargılanmak için Yüce Divan'a gidecek, kurtuluşu yok. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı arzusu artık kalmamıştır." dedi.

Devlet Bahçeli, Bilecik'te seçim bürosu açılışı yaptı. Partililere seslenen Bahçeli, ülkeyi torbacıların yönettiğini ifade etti. Bahçeli, şöyle konuştu: "Bir torba yasasının içinde yolsuzluk ve rüşveti, internet, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) değiştirilmesi, MİT yasası, şu bu. Memleket öyle bir hale geldi ki, torba yasa ile torbacılar faaliyet gösterir hale geldi. Şuan ülkeyi torbacılar yönetiyor. Torbacıların da bileğinden başka yeri gözükmüyor, şöyle, torbanın içine elleriyle şöyle bir şey yapıyorlar. Şimdi kalkmış yine torbacılık yapıyor, yine yasa çıkartıyor."

"CUMHURBAŞKANLIĞI RECEP BEY İÇİN ARTIK HAYALDİR, HÜLYADIR, RÜYADIR"

"Artık AK Parti'nin siyasal ömrü tükenmiştir" diyen Bahçeli, şöyle devam etti: "Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı arzusu artık kalmamıştır. Bir evde 2.2 katrilyon lira çoluğu ile çocuğu ile kardeşleri ile paylaşılmış paraların konuşulduğu bir yerde şuan başbakan olarak kalması dahi düşünülemeyecek bir kişinin 28 Ağustos'ta cumhurbaşkanı olması mümkün müdür? Onun için Cumhurbaşkanlığı Recep Bey için hayaldir, hülyadır, rüyadır, bu mümkün değildir." CİHAN

Yorumlar