Bahçeli: Erdoğan, Allah dostlarını birbirine düşürmeye çalışıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi değerleri sömürerek, gönül ve vicdan alemini kirlettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Erdoğan, Allah dostlarını birbirine düşürmeye çalışıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi değerleri sömürerek, gönül ve vicdan alemini kirlettiğini söyledi. Bahçeli, "Başbakan Erdoğan, mübarek zatları, Allah dostlarını, hidayet burçlarını, kamil insanlarımızı birbirine düşürmeye çalışıyor." diye konuştu.

Erzurum'da halka hitap eden Bahçeli, asıl paralel yapının, teröristbaşı Abdullah Öcalan ve PKK terör örgütü olduğunu söyledi. Teröristbaşı Öcalan'ın 2 Nevruz Bayramı'nda yayınlamış olduğu mektupla paralel ihanetin temelini attığını vurgulayan Bahçeli şöyle konuştu: "Bu ihaneti iyi tanıyın.. Hangisi paralel, buna karar verin. Teröristbaşının mektupları, parçalanmanın ifadesidir. Başbakan, İmralı canisi ve çetesinin paralel devlet inşasını görmüyor, bilakis onay veriyor. Başbakan manevi değerlerimizi sömürüyor. Tarikat ehli, mübarek zatları, Allah dostlarını, hidayet burçlarını, kamil insanlarımızı birbirine düşürmeye çalışıyor. Bunun en sonu Erzurum'da tartışılır hale geldi. Manevi dünyamızı, gönül ve vicdan alemimizi kirletmeye, karaltmaya çalışıyor. Bu fısktır, fitnedir, bozgunculuktur. İşte Sayın Erdoğan'ın geldiği nokta burasıdır. Buraya da uzanmışsa Türkiye çok büyük sıkıntılara, büyük bir zedelenmeye, tahribata muhatap oldu demektir. İnanan insanları tarikatlara cemaatlere ayırarak, birbirine düşman etmek doğru bir şey midir? Sen Türk milletine, özellikle Cumhuriyet döneminde gelmiş olan tehlikeli bir zehirsin. Sen iktidardan düşmelisin, sen bu ülkede gerekli cezayı almalısın. AKP'li kardeşlerim özellikle bunlara dikkat edin. Dün Erzurum'daki konuşmalar bu fitnenin, fıskın gereğidir. Buralarda uyanık olun. Türkiye'de inanan insanların da aynen mezhepler gibi, karışıklığa çatışmaya doğru yönelinmesi halinde Türkiye'nin bu millet yapısı, bu barış ve huzuru, bu inancı ne kadar devam edecek?" CİHAN

Yorumlar