Bahçeli'den yardım isteyen savcının kimliği şaşırttı

FETÖ şüphelisi olduğu için açığa alınan savcılardan biri Bahçeli'den yardım istedi. Yardım isteyen savcının Bahçeli'nin fezlekesini hazırlayarak dokunulmazlığını kaldırtan savcı olduğu ortaya çıktı

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den yardım isteyen savcının kimliği şaşırttı
Darbe girişiminden sonra FETÖ ile ilişkisi olduğundan şüphelenildiği için açığa alınan savcılardan birisi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den yardım talebinde bulundu. Yardım talebi babası tarafından Bahçeli'ye iletilen savcının, Bahçeli'nin dokunulmazlığının kaldırılmasına neden olan savcı olduğu ortaya çıktı. 

Al Jazeera'nin haberine göre Gülen yapılanmasına ilişkin soruşturmalarda mağdur oldukları iddiasıyla MHP Genel Merkezi’nin kapısını 5 bin kişi çaldı. Bunlardan biri Bahçeli hakkında dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlayan ve açığa alınan savcının babasıydı. Bahçeli babaya, “Hukuk çerçevesinde yardımcı olma” sözü verdi. 

Bahçeli'den yardım isteyen savcının babası Bahçeli'ye “Öncelikle size bir özür borcumuz var. Ben oğlum adına sizden özür dilerim. Oğlum sizin hakkınızda fezleke hazırladı.” dedi. 

Bahçeli de yasalar çerçevesinde durumunun yeniden incelenmesi için yardımcı olacağını söyledi. 

Yorumlar

Ömer Aydın Ne kadar yalaka milletmişiz.Çürümüşüz maşAllah.