Bahçeli: Cumhurbaşkanlığı artık Erdoğan’ın ne rüyasında, ne hülyasında kalır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı artık sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ne rüyasında ne hülyasında ne de hayalinde kalır.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Cumhurbaşkanlığı artık Erdoğan’ın ne rüyasında, ne hülyasında kalır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı artık sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ne rüyasında ne hülyasında ne de hayalinde kalır. O bu yolsuzlukla, bu rüşvetle sırtlamış olduğu haramla Çankaya yokuşunu çıkamaz. Soluğu kesilir." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yozgat ve ilçelerde partisi tarafından düzenlenen mini mitinglerde halka hitap eden Bahçeli, Sarıkaya ilçesinde yaptığı konuşmada başbakanı sert sözlerle eleştirdi.

"NERDE 'NE MUTLU TÜRKÜM' YAZISI VARSA BU İKTİDAR SİLİYOR"

Türkiye’de nerede 'Ne mutlu Türküm' yazısı varsa iktidarın sildirdiğini savunan Bahçeli, "Çocuklarımıza andımızı okutmuyor. Kamu kurumlarındaki TC. yazılarını sildiriyor. Recep Tayyip Erdoğan sen bu Türk sözünden ne istiyorsun? Oslo’dan İmralı canisine kadar, oradan Diyarbakır, Mardine kadar memleti böldürmek için müzakereler yapıyorsun. Ne istiyorsun Türk milletinden? Değerli vatandaşlarım and okuyorlar ‘Türk’üm Doğruyum çalışkanım diyor’ ne var bu sözde? Rahatsız olmanın kime faydası var. Türküm çalışkanın ilkeliyim yerine 'hırsızım dolandırıcıyım' mı diyecek? Birini kardeşine, birini bilmem kime gönder eldeki paralar sıfırlanıyor. Özür dile başbakan." diye seslendi.

"NE YAPARSAN YAP YÜCE DİVANDA YARGILANACAKSIN"

Başbakanın oğluyla yaptığı konuşmanın montaj olmasını çok istediğini kaydeden Bahçeli
"Kendisi diyor ki montaj diyor. Keşke montaj olsa. Keşke yalan olsa. 11 yılda dünyanın parasını kazanarak haksız kazançla servetine servet yapıp hanedanlığını artırıyorsan o zaman da televizyonlara çıkıp, üç tane fakir fukaranın durumunu görüp sahte ağlamalarla milleti kandırma. Ne yaparsan yap yüce divana mutlaka gideceksin. Bunun çözümünü bulmak lazım. Bu çözüm de seçimdir. Cumhurbaşkanlığı artık sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ne rüyasında ne hülyasında ne de hayalinde kalır. O bu yolsuzlukla, bu rüşvetle sırtlamış olduğu haramla Çankaya yokuşunu çıkamaz. Soluğu kesilir." ifadelerini kulandı.
CİHAN

Yorumlar