Bahçeli: Çankaya yokuşunu sen çıkamazsın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü siyasi iktidarın ömrünün dolduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Çankaya yokuşunu sen çıkamazsın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü siyasi iktidarın ömrünün dolduğunu söyledi. Bahçeli, Başbakan Erdoğan için "Cumhurbaşkanlığı hayaldir. Olması mümkün değildir. Çankaya yokuşunu sen çıkamazsın, dizinin bağı çözülür, nefesin yetmez." dedi.

Devlet Bahçeli, iki gündür sürdürdüğü Trakya turunu Edirne’nin Keşan ilçesinde sonlandırdı. Bahçeli, Keşan’da partisinin seçim bürosu önünde vatandaşlara hitap etti.

Başbakan Erdoğan’ın inandırıcılığını kaybettiğini belirten MHP Lideri Bahçeli, bu iktidarın yolsuzluk ve rüşveti çözemeyeceğini ifade etti.

Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti: "Bu aile fertleri arasına kadar dayanır ise toplumda siyasi hayatı zaten bitmiş demektir. Cumhurbaşkanlığı hayaldir. Olması mümkün değildir. Halkı karalayarak 'AK' Parti gibi övünüp övünüp kazan dibi gibi kapkara hale getirdikten sonra Çankaya yokuşunu sen çıkamazsın. Dizin bağı çözülür, nefesin yetmez. O sebepten dolayı Sayın Başbakan aklını başına al tahriklere kapılma. İki üç tane danışmanını en kısa zamanda yanından uzaklaştır. O insanların yerine halkın seçmiş olduğu milletvekilleri ile Meclis'te teker teker konuş, onlarla helalleş, dertleş, onlardan nasıl bir çözüm yapacağını sor. Bir yönde gazete köşe yazarlığı yapıp öbür tarafta Başbakan'a akıl hocalığı veren insanların nereden geldikleri meçhuldür, kim oldukları bilinmemektedir.”
CİHAN

Yorumlar