Bahçeli: Bu Milletin Adı Parçalamaya Çalışanlara İnat Türk Milletidir

MHP lideri Bahçeli, 'AKP PKK'ya ruhunu kaptırmıştır. Kandil hayranlığı aklını almıştır. Bu milletin adı parçalamaya çalışanlara inat Türk milletidir.' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Bu Milletin Adı Parçalamaya Çalışanlara İnat Türk Milletidir

MHP Genel Başkanı MHP umumi başkanı Devlet Bahçeli partisinin küme toplantısında gündeme dair izahatlarda bulundu. MHP umumi başkanı Devlet Bahçeli 'silahsızlanma' çağrısını konuşmasının merkezine alarak, 'AKP PKK'ya ruhunu kaptırmıştır. Kandil hayranlığı AKP'nin aklını almıştır. Görüyorsunuz Türkiye Cumhuriyeti hükümeti bir sabıkalı katilin, bir teröristin 10 maddelik metnini çözüm şekilde sunmaktadır. Bu milletin ismi parçalamaya çalışanlara inat Türk milletidir.' dedi.

'BAYRAĞIMIZ HÜCUM ALTINDADIR'

Bahçeli, 'Ülkemiz karanlık bir tüneldedir. Başbakan aklınca selamlaşma kampanyası başlatsa da insanlarımızın arasına nifak girmekte selam sabah kesilmektedir. Vatanımız korkakların kanlı ve terörist grupların güdümündedir. Etrafımızdaki çember giderek daralmaktadır. Her çağımız zulümle geçmektedir. Bayrağımız yarım kafalıların yandaş ve yalakalıktan tam not almış müfrezelerin hücumu altındadır.' ifadelerini kullandı.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar:

'AKP PKK'YA RUHUNU KAPTIRMIŞTIR'

AKP 13 sene içerisinde ülkemizin posasını çıkarmıştır. Milli bekanın üstüne karabasan bunun şeklinde çökmüştür. AKP mutluluk muhalifidir. Ahlaka en ağır darbeyi indirenler iktidardadır. Yolsuzluk yoksulluk illetini azdıranlar iktidardadır.

Bölücü örgüt jestlerle dirilmiş tavizlerle canlanmış pazarlıklarla Türkiye'nin karşısına sanki eşit bir kuvvet bunun şeklinde dikilmiştir.

AKP PKK'ya ruhunu kaptırmıştır. Kandil hayranlığı AKP'nin aklını almıştır. Görüyorsunuz Türkiye Cumhuriyeti hükümeti bir sabıkalı katilin, bir teröristin 10 maddelik metnini çözüm şekilde sunmaktadır. Başbakan bize de çağrıda bulunarak ters vaziyette kaybedeceğimizi söylemektedir.

'AMA HİÇ DE BÖYLE OLMAYACAKTIR'

Davutoğlu unutmasın ki Şayet milletimiz kazanacaksa milletimiz huzura kavuşacaksa biz kaybetmeye baştan razıyız. Ama hiç de böyle olmayacaktır. Her bir maddesi musibet bulunan ihanet metni Dolmabahçe sarayındaki başbakanlık ofisinde açıklanmıştır. Neymiş PKK müthiş kongre toplayıp silah bırakacakmış.

'SEVR ANLAŞMASINA DA BARIŞ...'

Sevr anlaşmasına da sulh diyorlardı ve Türk milletine nasıl bir cehennemi yaşatacağı da her insanın malumuydu. AKP PKK ile mütareke yapmış müzakereye sürat vermiştir.
433 maddelik Sevr anlaşmasıyla ihanet metni içerisinde esasta hiç bir ayrım yoktur. Sevr'i imzalayacak kadar küçülen 3'li kadro ile AKP'yi temsilen PKK HDP bloğunun karşısına oturan 3 bireyin alternatifleri 95 sene sonra kesişmiştir.

Her dağa çıkan 30 yılda hükmünü geçirecekse Türk milletinin payidarlığını şerefini nasıl teminat altına alıp muhafaza edeceğiz. Bundan sonra önüne gelen silahlanıp bir yol ağzını dağ köşesini tutarsa onlara da teslim mi olacağız. Sevr'in kalıntıları AKP'yi hulul etmiştir. Entrikacılar Türkiye'yi sarmak için yola çıkmıştır. İki yüzlüler Türkiye'yi baş kola almak için hizaya geçmiştir.

'KARIN DEŞENE ERMENİ MİLİTANI İLE...'

Küstahlığın zirvesinde bağdaş kurup millete sövüp sayanlar küfrün destanını yazmaya başlamışlardır. Karın deşene Ermeni militanı ile AKP ve PKK'nın ne farkı kalmıştır.
Bunların tümü tıpkı alçaklığın üretimidir. AKP'nin PKK'ya iltifat yağdırması kalp gözünün kapandığına açık delildir. İktidar partisi bölücülerin ümit kapısı mevkiini kendisine yakıştırmıştır.

Bir yanda MHJP ile HDP'yi, gösterme çabasındaki Davutoğlu bir anda kaşla göz içerisinde adını HDP'nin nüfuzuna yazdırmıştır. Canini tehdit dolu sözlerine AKP taşıyıcılık yapmıştır. Kumpas bütün yönleriyle deşifre olmuştur.

'AKP PKK TÜRKİYE'Yİ KUNDAKLAMIŞ VE KUŞATMIŞTIR'

İhanetin kravatlı kravatsız aktörleri sobelenmiştir. AKP PKK Türkiye'yi kundaklamış ve kuşatmıştır. Düşe kalka vizyonda tutulan çözülme süreci 10 maddelik ihanet belgesiyle yine derlenip toparlanmıştır. Yıkım projesine nasıl direnmişsek, daha da fazlasını yapmaya AKP-PKK'ya soluk aldırmamaya sonuna kadar hazırız. 10 maddelik ihanet belgesine müspet yaklaşmamız kendimizi inkar olacaktır. İhanet maddesine tam şekilde itirazımız vardır.

'AYNISI 2013 YILINDA YAPMIŞTIR'

Öcalan canisi örgütünü silahlı mücadeleyi bırakması için müthiş kongreyi toplamaya çağırtmıştır. Aynısı 2013 yılında yapmıştır. Ancak PKK elini tetikten çekmemiştir. Sadece İhtiyar ve hasta bulunan teröristler Türkiye dışına çıkmışlardır.

PKK'nın silah bırakma çağrısı süre kazanmaya dönük bir manevradır. Silah bırakan varsa o da AKP hükümetidir. PKK'nın silah bırakmasını beklemek ahmaklık ve gaflettir. HDP'nin aşırı konuşan eş başkanından silahların bırakılacağına dair bir işaret gelmemiştir. Bu eş başkan AKP'den hala ümit görmemektedir.

'SİNSİ BİR İLAVE'

PKK'nın müthiş kongreyle silah bırakmasını dilemek meşrulaşma çabalarına sinsi bir ilavedir. AKP buna göz yummuş yahut açıktan destek olmuştur. Bir katiller ordusundan kongre toplamasını dilemek ve buna çanak yakalamak fakat ve fakat münafık ve melun zihniyetlerin ürünüdür. Ecdadımızın türbesini dahi koruyamayan yurt yurtlarını bırakıp kaçan Davutoğlu ve hükümetinin bunu yapması asla olasıdır değildir.

Terör örgütünün bir anda siyasal bölgeye geçme çabası Türkiye'nin yenildiği anlamına gelecektir.
10 maddelik ihanet metninde demokratik siyasetin tanımından bahsedilmektedir. Bu açık biçimde PKK teröristlerinin politika yapmasına yönelik bir tuzaktır.

'İMRALI CANİSİNİN MUĞLAK İFADELERLE'

AKP'nin PKK'lıları politika sahasına atama isteği bölücülüğü aklama tutkusudur. İmralı canisinin muğlak ifadelerle kaleme aldığı mahalli unsurlar vurgusu % özerklikle ilgilidir. AKP-PKK ittifakı iblisten aldığı talimatlarla cerrahi operasyona başlamışlardır. Türkiye'de hür eşit olmayan yurttaş mı vardır?Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı bulunan herkes Türktür…

'AKP GERİ VİTES YAPARAK ANLAŞMA YOLUNA GİTMİŞTİR'

PKK iç güvenlik paketine vize vermeyince AKP art vites yaparak anlaşma yoluna gitmiştir. HDP'nin kapısında dilencilik oluşturan başbakan bilesin ki PKK'yı kızdırmamak için aysa tasarısını art çekecek kadar fossun… Davutoğlu bütün sözlerini yemiş bütün iddialarını kendi sözleriyle çürütmüştür.

Öcalan Erdoğan ve Davutoğlu sacayağı, Türk milletinin utanma bilemeyen hasımlarıdır. PKK Başbakanlıktadır, PKK saraydadır, sokaktadır, meydandadır, üniversitedir, iş ve sanat hayatındadır. Bu vaziyet milliyetçi devinim için bozgundur.

Cumhurbaşkanı üçüncüsünü nereye gönderdiğini bilmediğimiz 2 maymunla oyalanmaktadır. Anlaşılan Öcalan ve Erdoğan aralarında saat bunun şeklinde çalışan bir işbirliği yapmışlardır: yanlarına 23 Nisan Başbakanını da alarak Türkiye'nin fişini çekmek için son rötuşları yapmaktadırlar.
Kandil'de petrol aramaya kadar götüren AKP, PKK'ya yeni gelir kapıları açma çabasına girmişlerdir. Enselerinden vurulan Mehmetçiklerin kanı yerde kalmıştır.'

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar