Bahçeli: Başbakanı üç danışmanı ile iki tane yakınının eline bırakmayalım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Başbakanı uyarmak lazım.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Başbakanı üç danışmanı ile iki tane yakınının eline bırakmayalım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Başbakanı uyarmak lazım. Üç tane danışmanı ile iki tane yakının eline bırakmayalım." dedi.

Devlet Bahçeli, Bilecik'te gerçekleştirdiği seçim merkezi açılışının ardından Osmaneli ilçesi, Bayırköy ve Vezirhan beldeleri ile Gölpazarı ilçesini ziyaret etti. Gölpazarı'nda yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gittikçe diktatörleştiğini savundu.

"BAŞBAKANI ÜÇ TANE DANIŞMANININ ELİNE BIRAKMAYALIM"

MHP lideri, şöyle konuştu: "Sayın Başbakan, güç alanı genişledikçe, kendisini otoriterliğe ve diktatörlüğe doğru götürüyor. Kaddafi'nin durumu belli, Mübarek'in durumu belli, Saddam belli, Esed'in ne olacağı belli değil. Tunus'ta Bin Ali'nin hali belli, ülkesini terk etmek durumunda kaldı. Bu kadar sosyal kargaşa içerisinde Türkiye'nin ayakta durmasında yarar var. Ama bunu fark etmeleri lazım. Bu görev de AK Parti'ye oy vermiş kardeşlerimize düşüyor. Sayın Başbakanı uyarmak lazım. Üç tane danışmanı ile iki tane yakının eline bırakmayalım. Türkiye'yi bunların ne yapmak istedikleri anlaşılmayan bir durumdan uzaklaştırmak lazım."

Yenipazar ve İnhisar beldelerini de ziyaret eden Bahçeli, burada da soğuk ve karanlıkta bekleyen partililere hitap etti. Daha sonra Bilecik'ten ayrılarak Ankara'ya hareket etti. CİHAN

Yorumlar