Bahçeli: Başbakan ya yargılamaların önünü açacak ya da yüce divanda yargılanacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, çok acil bir şekilde tansiyon düşürmesi gerektiğini ve yolsuzluk soruşturmasının ucu kendi ve çocuklarına dayansa bile hukuka saygı göstermesi gerektiğini sö.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Başbakan ya yargılamaların önünü açacak ya da yüce divanda yargılanacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, çok acil bir şekilde tansiyon düşürmesi gerektiğini ve yolsuzluk soruşturmasının ucu kendi ve çocuklarına dayansa bile hukuka saygı göstermesi gerektiğini söyledi. Bahçeli, Başbakan’ın ya yargılamaların önünü açacağını ya da yüce divanda yargılanacağını ifade etti.

İzmir fuar alanı 3 nolu holde gerçekleşen belediye başkan adaylarının açıklanmasına yönelik toplantıda, 'Bakan Evlatları İçin Değil, Vatan Evlatları İçin Çalışacağız' sloganı dikkat çekti. Burada, yeni Türkiye söylemlerine tepki gösteren MHP Genel Başkanı Bahçeli, yeni Türkiye'de çetelerin arttırıldığını, polisin yok edildiğini, rüşvetçi ve yabancı devletlerin adına çalışanların hayırsever olarak lanse edildiğini ifade etti. Bahçeli, Başbakan’ın ya yargılamaların önünü açacağını ya da yüce divanda yargılanacağını söyledi.
CİHAN

Yorumlar