Bahartürk TV, yeni logosuyla yayın hayatına devam ediyor

Baharoğlu Yayıncılık Tanıtım Hizmetleri A.Ş bünyesinde yaklaşık 2 yıldır Bahar TV olarak ulusal yayın yapan Bahartürk TV, yeni logosuyla yayın hayatına devam ediyor. Profesyonel bir ekip tarafından tasarlanan yeni logonun izleyicilerin beğenisini...

Google Haberlere Abone ol
Bahartürk TV, yeni logosuyla yayın hayatına devam ediyor

Baharoğlu Yayıncılık Tanıtım Hizmetleri A.Ş bünyesinde yaklaşık 2 yıldır Bahar TV olarak ulusal yayın yapan Bahartürk TV, yeni logosuyla yayın hayatına devam ediyor.

Profesyonel bir ekip tarafından tasarlanan yeni logonun izleyicilerin beğenisini kazandığını belirten Bahartürk TV Genel Müdürü M. Hanifi Kılıç, “Türkiye’nin en genç ve en dinamik TV kanalı olarak 2 yıl gibi kısa bir sürede çok geniş kitlelere ulaştık. İzlenme oranlarımız her geçen gün giderek artıyor. Türksat uydusu frekans 11966 ve sembol 27500, D-Smart 264. kanal ve internet üzerinden yayınlarımız dünyanın dört bir yanına kadar uzanıyor. Gaziantep’in dünyaya açılan kapısı olma hedefimizi yakaladık.” dedi.

Kılıç, yayın merkezi Gaziantep’in yanı sıra Kilis ve KKTC’nin başkenti Lefkoşa’da da stüdyoları bulunduğunu ifade ederek, “Bir çok ilde stüdyolar kurmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gündem ve Medya, Kıbrıs Saati, Aktüel, Haberiniz Olsun, Vatandaş Konuşuyor, Sezin ile Kahve Tadında, Mavi Düşler, Emek Saati, Tarihten Günümüze, Spor Detay, Dönemeç, Sektör Dünyası, Ekonomi Gündemi ve Dilden Kalbe gibi canlı yayın programlarımız ile toplumun nabzını ekranlara taşıyarak, kamu yayıncılığı anlayışı ile hareket ediyoruz.” diye konuştu.

Canlı yayın araçları ile de Türkiye'nin her noktasından yayın yapabildiklerini kaydeden Kılıç, şunları söyledi: “Bizim için kamunun yani halkın çıkarları ve beklentileri her şeyin üzerindedir. Başta siyasi kurumlar olarak üzere tüm kesimlere eşit mesafede yer alarak ekranlarımızı toplumun tüm temsilcilerine açmanın gururunu yaşıyoruz. Haklıdan yana ve objektif yayıncılık anlayışımız çerçevesinde basın özgürlüğünden ödün vermeden yayınlarımızı sürdüreceğiz. Bahartürk TV ailesine destek veren izleyicilerimize teşekkür ediyoruz" CİHAN

Yorumlar