Baharat paketlerinin içinden kaçak sigara ve cep telefonu çıktı

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri tarafından kaçakçılara yönelik yapılan çalışmada, kuruyemiş ve baharat paketleri arasına gizlenmiş 56 bin 800 paket kaçak sigara ve 989 adet kaçak cep telefo.

Google Haberlere Abone ol
Baharat paketlerinin içinden kaçak sigara ve cep telefonu çıktı

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri tarafından kaçakçılara yönelik yapılan çalışmada, kuruyemiş ve baharat paketleri arasına gizlenmiş 56 bin 800 paket kaçak sigara ve 989 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

    Erzincan-Erzurum karayolu üzerinde yol uygulaması çalışması yapan KOM ekipleri, şüphe üzerine 41 plakalı TIR’ı durdurdu. Sürücülüğünü Ç.T.’nin yaptığı TIR’da detaylı arama yapan KOM ekipleri, TIR’ın dorse kısmında bulunan kuruyemiş ve baharat paketleri arasına gizlenmiş 56 bin 800 paket çeşitli markalara ait gümrük kaçağı sigara ve 989 adet kaçak cep telefonu ele geçirdi.

    KOM ekipleri tarafından gözaltına alınan sürücü Ç.T. hakkında ‘5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet’ suçundan işlem yapılarak adli mercilere sevk edildi.
CİHAN

Yorumlar