Bahar, Rentıp ile sağlık halkasını genişletti

Bursa’da sağlık alanında verdiği hizmetle büyük beğeni toplayan Özel Bahar Hastanesi, Nilüfer ilçesinde faaliyet gösteren Özel Rentıp Hastanesi’nin ortaklarından tüm hisselerini devraldı.

Google Haberlere Abone ol
Bahar, Rentıp ile sağlık halkasını genişletti

Bursa’da sağlık alanında verdiği hizmetle büyük beğeni toplayan Özel Bahar Hastanesi, Nilüfer ilçesinde faaliyet gösteren Özel Rentıp Hastanesi’nin ortaklarından tüm hisselerini devraldı. Kentin prestijli markalarından olan Özel Rentıp Hastanesi Nilüfer FSM Bulvarı’ndaki 10 bin metrekare kapalı alana sahip yeni binasına 2012 yılında taşındı. Hastane 4’ü suit, toplam 60 yatak kapasitesine sahip. Genel, Kalp Damar Cerrahisi, Koroner ve Yeni Doğan Yoğun Bakımları bulunan Hastanenin 4 ameliyathanesi mevcut.

    Bahar Sağlık Grubu Genel koordinatörü Op. Dr. Ömer Kurt, sağlık sektörünün getirilerini yeniden bu sektörde yatırım yapmak suretiyle hizmet ağını, kalitesini ve çeşitliliğini artırdıklarını söyledi. Kurt, “Bunun için doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızla çok ciddi gayret gösterdik. Bursa’nın teveccühüne mazhar olduğumuza inanıyorum.” dedi.

    "YENİ HASTANE ARAYIŞI BİZİM İÇİN ZORUNLUYDU"

    Özel Bahar Hastanesi'nin uyguladığı istikrarlı yürüyüş ve fiyat politikasının kendilerine sürekli hasta kazandırdığını anlatan Genel Koordinatör Kurt, şöyle devam etti: “Bu büyüme ile mekanımız bize yetmez oldu. Günde bin 500-2 bin hasta gelmesi bizi yeni yerler arayışına itti. Hastalardan gelen talepleri karşılamakta ciddi anlamda zorlanıyorduk, meyvesi Rentıp Hastanesi oldu. Bahar Hastanesi olarak, toplam 75 doktor ve 550 sağlık çalışanı hizmet sunuyoruz. Bünyemize kattığımız Rentıp Hastanesi'nde ise 40 hekim ve 250 sağlık çalışanımız var. Bahar Sağlık Grubu olarak 115 hekim toplam 800 kişilik sağlık çalışanı ile Bursa’nın en büyük özel sağlık grubu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.”

    "FİYAT POLİTİKAMIZDA DEĞİŞİKLİK YOK"

    Bahar Sağlık Grubu’nun fiyat politikasında ciddi bir değişiklik olmadığını belirten Op. Dr. Ömer Kurt şunları kaydetti: “Özellikle Rentıp Hastanesi'nde ciddi oranda fiyatları aşağıya çekerek makul bir seviye indirdik. Ayrıca Bahar Hastanesi ve Rentıp Hastanesi olarak halkımızın rahatlatan bir fiyat politikası benimsiyoruz ve bunu da misyonumuzun bir görevi olarak kabul ediyoruz.”

    "AYRICALIKLI HİZMET ALMAK İSTEYENLER İÇİN RENTIP VAR"

    Op.Dr.Ömer Kurt, Özel Rentıp Hastanesi'nde; abartılı ücretler vermek istemeyip aynı zamanda, kuyrukta da beklemek istemeyen hastalara hizmet vereceklerini anlattı. Ren Tıp Hastanesi'nin şu anda günlük 300 hastaya hizmet verdiğini belirten Dr. Kurt, randevu sistemi ile üst sınır olarak, 600 hastayı geçmeyeceklerine işaret etti. Op. Dr. Ömer Kurt sözlerini şöyle tamamladı: “Rentıp Hastanesi'nin hisselerinin Bahar Sağlık Grubu bünyesine katıldığının duyulmasıyla beraber hasta sayısında ciddi artış oldu.” CİHAN

Yorumlar