Bağımsız meclis üyesi adayı Acu, BASK’ı ziyaret etti

Diyarbakır'ın Yenişehir bağımsız meclis üyesi adayı Yılmaz Acu, Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Bölge Temsilcisi İdris Balsak'ı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Bağımsız meclis üyesi adayı Acu, BASK’ı ziyaret etti

Diyarbakır'ın Yenişehir bağımsız meclis üyesi adayı Yılmaz Acu, Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Bölge Temsilcisi İdris Balsak'ı ziyaret etti. Balsak, Diyarbakır’da dürüstlüğüne inandıkları Acu’yu gönülden desteklediklerini dile getirdi.

Yaklaşan 30 Mart yerel seçimleri nedeniyle seçim çalışmalarına hız veren Yenişehir bağımsız meclis üyesi adayı Acu, BASK Bölge Temsilcisi İdris Balsak'ı ziyaret etti. Yılmaz Acu'nun, hayırseverliğiyle gönüllere taht kurduğu söyleyen Balsak, "Yıllardır Diyarbakır'da fakir ve fukaraya yardımlarıyla biliyoruz. Namı diğer Derman Baba değerli bir kardeşimdir. Çalışmalarını yakinen takip etmekteyim. Adaylığı da bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine her türlü desteği vereceğim." diye konuştu.

Acu'yu yıllardır tanıdığını anlatan Balsak, “Kar, kış demeden yaşlı ve hastalara, özellikle ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi yardımlarda bulunan Yılmaz Acu, devlet elinin uzanamadığı yerlerde bile maddi durumu iyi olan iş adamlarından temin ettiği yardımları ihtiyaç sahiplerine hiç bir menfaat gözetmeksizin ulaştırdığını biliyorum. Müthiş bir çaba harcayarak yoksullara bir ses olmuştur. Belli taziyelerde, düğünlerde sohbetlerde sık sık gündemdedir. Bu zorlu maratonda da isabetli bir karar verdiği kanaatindeyim. Bölge halkının çoğu sizi tanıyıp sevip sayıyor. İnanıyorum ki bu alanda da başarı olacaktır. Allah yardımcısı olsun." diye konuştu.

Yılmaz Acu ise seçim çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, geçen hafta 30 köyü ziyaret ettiğini anlattı. Acu, halkın tanıdığını, zor günlerde de iyi günlerde de kendisine selam veren adaylara ilgi gösterdiğini dile getirdi.

CİHAN

Yorumlar