Bağımsız meclis adayına köylerde ilgi büyük

Bursa'nın Mudanya ilçesinde köylerde üreticinin, çiftçinin nabzını tutan ve dertlerini dinleyen Mudanya Belediyesi Meclisi’ne bağımsız aday olan Sahip Keçici, ilçe halkından büyük ilgi görüyor.

Google Haberlere Abone ol
Bağımsız meclis adayına köylerde ilgi büyük

Bursa'nın Mudanya ilçesinde köylerde üreticinin, çiftçinin nabzını tutan ve dertlerini dinleyen Mudanya Belediyesi Meclisi’ne bağımsız aday olan Sahip Keçici, ilçe halkından büyük ilgi görüyor. Bağımsız iradeyle çıktığı yolda köylere yaptığı ziyaretlerde, köy halkıyla birebir temaslarını sürdüren Keçici, Mudanya’nın köyden mahalleye dönüşen Mürsel, Bademli, Has ve Göynüklü mahalleleri başta olmak üzere kırsala yönelik ziyaretlerini arttırdı. Mahalle sakinlerine Bütünşehir Yasası'nı anlatan Sahip Keçici, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde ilçede tarih yazacağını öne sürerek, Mudanya’nın gözcüsü, vatandaşın sözcüsü olacağını söyledi. İlçede bir ilke imza atmak istediğini belirten Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı Sahip Keçici, meclise seçilebilmesi için yaklaşık olarak 2 bin 700 oya ihtiyacı olduğunu hatırlattı.
“KÖYLÜNÜN SESİ OLACAĞIM”
“Bu oyu alarak meclise girmeyi hedefliyorum” diyen Keçici, “Mevcut siyasi partileri yetersiz gören seçmenlerin oylarına talibim. Bağımsız Belediye Meclis Adayı Sahip Keçici’ye oy verin, gelin hep birlikte Mudanya’da bir ilki başaralım" diye konuştu. CİHAN

Yorumlar