Bağımsız kadın belediye başkan adayından erkek sığınmaevi sözü

Bağımsız Bafra Belediye başkan adayı Zeynep Çiçek, başkan seçilmesi halinde erkekler için sığınmaevi yaptırma sözü verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bağımsız kadın belediye başkan adayından erkek sığınmaevi sözü

Bağımsız Bafra Belediye başkan adayı Zeynep Çiçek, başkan seçilmesi halinde erkekler için sığınmaevi yaptırma sözü verdi.

Samsun Bafra Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya az sayıda vatandaş katıldı. İkizpınar beldesi eski belediye başkanı Ufuk Saral toplantıya gelerek medeni cesaretinden dolayı Zeynep Çiçek’i tebrik etti.

Bağımsız belediye başkan adayı Zeynep Çiçek projelerinden söz etti. Çiçek, "En başta bir kadın olarak ilk projem erkek sığınmaevi yapmak olacak. Nasıl ki kadınlar şiddet görüyorsa eşinden şiddet gören erkeklerin sayısı da az değil. Onlar için modern bir erkek sığınmaevi yapılacak." dedi. Yenilenebilir enerji kaynaklarını devreye sokarak kendi elektriğini sağlayacakları gibi ihtiyaç fazlasını satarak gelir de elde edeceklerini belirten Çiçek, diğer projelerini de şöyle sıraladı: "Belde ve köylerimizdeki uygun alanlara rüzgar tribünleri yaptırarak elektrik dağıtım şirketlerine satışını yapacağız. Katı atık toplama ve ayrıştırma tesisleri kurularak katı atıkların geri dönüşümü ile ekonomiye kazandıracağız. Kentimizin çevre sağlığı estetiğini ve ekonomik gelir sağlamak için katı atık işleme, yağmur suyu havuzlarının yapılarak yağmur suyunun işlenmesi ile içme suyu yapacağız. Bafra’da hayli fazla olan göller çok bakımsız ve kullanılmamaktadır. Bu göllerin kendi kendini temizler hale getirilmesi içerisinde çeşitli balık türlerinin yetiştirilmesi ve çevresinde insanların piknik yapabileceği alanlar oluşturulması çalışmaları yapılacak. Gıda denetim masaları, ekoparklar, her mahalleye Osmanlı çeşmesi projesi, yarı açık yarı kapalı otopark yapılacak ve bunların kaynağını halkım arkamda Ankara’ya giderek bulacağım.’’ CİHAN

Yorumlar