Bağımsız aday Tekin’den ilginç vaat: Evlenemeyen gençleri evlendireceğim

Ankara’nın Polatlı ilçesinden bağımsız aday olan Şaban Tekin, seçmenlerine ilginç bir vaatte bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Bağımsız aday Tekin’den ilginç vaat: Evlenemeyen gençleri evlendireceğim

Ankara’nın Polatlı ilçesinden bağımsız aday olan Şaban Tekin, seçmenlerine ilginç bir vaatte bulundu. Tekin, evlenemeyen gençlerin düğün ve çeyiz masraflarını karşılamak için bir birim oluşturacağını belirtti.

    Bağımsız aday Şaban Tekin, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği miting ile Polatlılara hitap etti. Polatlılara seçim vaatlerini anlatan Şaban Tekin, madde bağımlıları için belediye evlerini tahsis edip onların tüm sosyal hizmetlerini karşılayacaklarını ifade etti. Tekin, arsası olmayanlara arsa tahsisi yapıp ödemelerinde kolaylık sağlayacaklarını dile getirdi. Bayanlara yönelik mesleki kurslar açacaklarını anlatan Tekin, finansal destek olmak şartıyla bir birimde kuracaklarını kaydetti.

    “EKMEK 30 KURUŞ OLACAK”

    Bağımsız aday Şaban Tekin, ilçede 4 adet ekmek fırını kurarak ekmeğin fiyatını 30 kuruş yapacaklarını söyledi. Yaşlı anne ve babaların bakımlarını üstleneceklerine değinen Tekin, ayrıca, köyleri doğalgaza kavuşturacaklarını ifade etti.

    Öte yandan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Mürsel Yıldızkaya da Şaban Tekin’in mitingine katılarak başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar