Bağımsız aday Acu: Diyarbakır’da pankartlarıma bile tahammül edilmiyor

Diyarbakır’ın tek bağımsız adayı Yılmaz Acu, şehrin farklı noktalarına astığı pankartlarının sürekli indirildiğini beliterek, “Pankartlarıma bile tahammül edilmiyor.

Google Haberlere Abone ol
Bağımsız aday Acu: Diyarbakır’da pankartlarıma bile tahammül edilmiyor

Diyarbakır’ın tek bağımsız adayı Yılmaz Acu, şehrin farklı noktalarına astığı pankartlarının sürekli indirildiğini beliterek, “Pankartlarıma bile tahammül edilmiyor.” dedi. 'Derman Baba' lakaplı Acu, pankartlarını indirenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi bağımsız meclis üyesi adayı Yılmaz Acu, seçim kapsamında astırdığı pankartları indiren kişi ya da kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu. Diyarbakır’ın Yenişehir Belediyesi bağımsız meclis üyesi adayı Yılmaz Acu, ilçeye 41 pankart astırdı. Asılan pankartlardan 6 tanesi kimliği belirsiz kişiler tarafından indirilerek yırtıldı.

Pankartlarına yapılan saldırıyı sert bir dille eleştiren Acu, pankartlarını yırtanlar hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Acu, “Seçim tanıtımı kapsamında Yenişehir ilçesine toplamda 41 pankart astırdım. Bu pankartlardan 6 tanesi kimliği belirsiz art niyetli kişiler tarafından indirilerek yırtıldı. Bu şahıslar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundum. Bu art niyetli kişiler bir an önce yakalanıp hak ettikleri cezayı alması için elimden geleni yapacağım. Benim pankartlarımı indirdiler, beni nasıl indirecekler. Demek ki bir korku salmışım Diyarbakır’da. Allah’ın izniyle 30 Mart yerel seçimlerinde galip olarak halkıma hizmet etmek adına Yenişehir Belediyesi bağımsız genel meclis üyesi olarak seçileceğim.” dedi.

En güzel hizmetleri yapacağından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini anlatan Acu, “Söz verdiğim vaatler arasında yer alan 500 mağdur öğrencimize burs sözümün arkasındayım, bunun yanı sıra 500 aileye de her ay erzak yardımında bulunacağım. Şu anda, halk tarafından şahsıma çok büyük bir ilgi var. Bu sebepten dolayı halkıma çok teşekkür ederim. Halkımın beni seçeceğini biliyorum. Bu sebepten dolayı içim rahat. Her ne kadar pankartlarıma saldırılar devam etse de beni yolumdan kimse çeviremez. Kimsesizlerin sesi olacağım. Vurguna, soyguna, talana yok diyeceğim. Dik duracağım ve 34 yıldır yaptığım hizmetler ortada, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. 30 Mart yerel seçimlerinde yarışan tüm adaylara da başarılar dilerim.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar