BAGEV yönetimi vali ve rektörleri ziyaret etti

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İbrahim Solak, Ahmet Boztaş, Banu Okan Kavukçu, Bekir İnanç Kendiroğlu ile birlikte Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ile vakfın müte.

Google Haberlere Abone ol
BAGEV yönetimi vali ve rektörleri ziyaret etti

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İbrahim Solak, Ahmet Boztaş, Banu Okan Kavukçu, Bekir İnanç Kendiroğlu ile birlikte Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ile vakfın mütevelli heyetinde bulunan Akdeniz ve Uluslararası Antalya üniversitelerini ziyaret etti.

Ali Çandır, ziyaretlerde Antalya, Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar'da ekonomik, sosyal, kültürel, çevresel, bilimsel gelişme ve kalkınmayı sağlamak için uğraş veren BAGEV'in çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bölgedeki ekonomik potansiyeli harekete geçirmek için çalıştıklarını anlatan Çandır, yapılan çalışmaların altyapısının sağlam olması için üniversitelerle işbirliğine gitme arzusunda olduklarını kaydetti.

Üniversitelerle iş dünyasının birlikte çalışmasını sağlamak için sanal ortamda 'Proje Pazarı' adlı bir proje hazırladıklarını belirten Çandır, sanal ortamda proje fikri olanlarla uygulamaya geçirmek isteyenleri buluşturan bir portalı hayata geçirmeyi hedeflediklerini anlattı. Bölgenin ihtiyaçları, iş adamlarının tecrübesi, bilimin desteği ile harmanlanıp bölgede iyi bir yatırım ortamı oluşturulabileceğini kaydeden Ali Çandır, iyi bir lobi faaliyetiyle bölgenin gelişimine ciddi katkı sağlanacağını söyledi. İş dünyası ile üniversitelerin işbirliğinin gerekli olduğunun altını çizen Çandır, bunun için Akdeniz, Süleyman Demirel, Mehmet Akif Ersoy ve Uluslararası Antalya üniversitelerinin içinde bulunduğu bir bilim kurulu oluşturmayı hedeflediklerini anlattı. Vali Öztürk ile rektörler çalışmalara destek olma sözü verdi.
CİHAN

Yorumlar