Bağcılar’daki trafiği yeni kavşak ve yan yollar rahatlatacak

Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi Toplantısı’nda ulaşım sorunları masaya yatırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar’daki trafiği yeni kavşak ve yan yollar rahatlatacak

Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi Toplantısı’nda ulaşım sorunları masaya yatırıldı. Yapılan sunumda ilerleyen dönemde trafiğin rahatlaması amacıyla çok sayıda kavşak ve yan yolların inşa edilmesine karar verildi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkan Yardımcısı Fatma Şahin de engelli dostu otobüslerin önemine dikkat çekerek, yeni kaldırım ve yaya geçitlerinin engellilerin dikkate alınarak inşa edilmesinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

İlçe muhtarlarının, esnafın ve mahalle sakinlerinin katıldığı Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi Toplantısı yoğun katılımla yapıldı.Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda yaptığı konuşmada, bir önceki toplantıda Kentsel Dönüşüm Projesi’nin konuşulduğunu belirterek, "Konsey’de alınan kararlar belediyemiz tarafından ya uygulamaya geçiriliyor ya da yapılma aşamasında." dedi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bir çok ilçede Kent Konseyi’nin henüz hayata geçmediğini bir çoğunda da başkanlığını belediye başkanının yaptığını belirtti. Çağırıcı, "Biz demokrasiyi hakkıyla yerine getiren bir ilçeyiz. Geçmişte 11 muhtar katılıyordu. Ancak, biz 22 mahallemizin muhtarının da katılmasını sağladık." diye konuştu. Kent Konseyi Başkanı Kerim Aytekin de "Toplantılarda ele aldığımız konularla ilgili olarak Başkanımız Lokman Çağırıcı’dan hep müspet cevap aldık." dedi.

Ulaşım konusuyla ilgili sunum yapan Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse de trafik sorununun çözüme kavuşturulması için önemli yatırımların hayata geçirildiğini kaydetti. Köse, ilerleyen dönemde birçok önemli kavşağın tamamlanacağını söyledi. CİHAN

Yorumlar