Bağcılar’da bir yıldır ücretsiz internet hizmeti veriliyor

İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteklediği ve geçen yıl itibariyle faaliyete geçen kablolu ve kablosuz güvenli ücretsiz internet hizmetinden her gün onlarca Bağcılar halkı yararlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar’da bir yıldır ücretsiz internet hizmeti veriliyor

İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteklediği ve geçen yıl itibariyle faaliyete geçen kablolu ve kablosuz güvenli ücretsiz internet hizmetinden her gün onlarca Bağcılar halkı yararlanıyor. Başlatılan güvenli internet uygulamasıyla evlere ve işyerlerine hizmet verdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, hemşerilerinin gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.

Hizmet verenlerle hizmet alanlar arasında bağ kuran akıllı belediyecilik uygulaması olan Elektronik Belge Yönetim Sistemi Projesi (EBYS) ile Kayıtlı Elektronik Posta Sistemi’nin (KEP) başarıyla hizmet verdiği Bağcılar’da bir yıldır 68 noktada da güvenli ücretsiz internet hizmeti veriliyor. İlçenin 22 mahallesindeki 68 noktada bir yıl önce hizmete sunulan internet hizmeti 7’den 77’ye her yaştan ve her kesimden insanların ilgisiyle yayılıyor.

CİHAN

Yorumlar