Bağcılar'da Apartmana Ses Bombası Atıldı

Bağcılar'da sokak ortasında havaya ateş açan kişiler, bir apartmanın girişine ses bombası attı.

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar'da Apartmana Ses Bombası Atıldı

Bağcılar'da sokak ortasında havaya ateş açan kişiler, bir apartmanın girişine ses bombası attı. Küçük çapta maddi hasarın meydana geldiği olayda saldırganlar yaya olarak kaçtı.

Olay, Bağcılar Göztepe Mahallesi Mehmetçik Sokak içerisinde, saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Sokak ortasında havaya üç el ateş eden kişiler, 14 numaradaki apartmanın girişine ses bombası attı. Olayın failleri, bölgeden yaya olarak uzaklaşıp kayıplara karıştı. Patlama sesiyle neye uğradığını şaşıran mahalleli, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Doğalgaz patlaması sanılan olayla ilgili itfaiye ve İGDAŞ ekiplerinin incelemesi sonucu patlamanın ses bombasından kaynaklandığı belirlendi.

Bölgeye intikal eden polis ekipleri, olay yerine emniyet şeridi çekti. Olay Yeri İnceleme ve Bomba İmha ekipleri, bölgede delil topladı. Mahalle sakinleri, önce silah ardından da patlama sesini duyduklarını aktardı.

SALDIRGAN GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay yerinden yaya olarak kaçtığı belirtilen kişilerden birinin, bölgedeki güvenlik kameralarınca kaydedildiği belirlendi. Görüntülerde, elindeki ses bombasının fitilini ateşleyen kişi, bombayı apartman girişine attıktan sonra koşarak uzaklaşması yer aldı. 

Yorumlar