Bağcılar Sancaktepe Camii’nin temeli atıldı

Bağcılar’da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı gerçekleştirilen Sancaktepe Camii için temel atma töreni düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar Sancaktepe Camii’nin temeli atıldı

Bağcılar’da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı gerçekleştirilen Sancaktepe Camii için temel atma töreni düzenlendi. Caminin temeline ilk harcı İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu attı.

Bağcılar Sancaktepe Cami, geçtiğimiz yıl kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılmıştı. Bağcılar Belediyesi, cami derneği ve hayırsever iş adamlarının katkılarıyla yapılacak yeni cami için ilk beton bugün atıldı. Caminin temel atma törenine katılan Vali Mutlu, inşaatın kısa zamanda tamamlanarak ibadete hazır hale getirilmesini temenni etti. Vali Mutlu, “Cami, bir ve beraber olacağımız mekanların başıdır. Bizim birliğimizin temsilidir. Bizim yüce Rabbimize dua için ellerimizi açtığımız ve her şeyi istediğimiz Rabbimizden gönülden kendimizle birlikte milletimize, devletimize, geleceğimize dua ettiğimiz mekanlardır. İnşallah, birliğimize beraberliğimize vesile olmasını dilediğim bu caminin kısa zamanda da tamamlanmasını arzu ediyorum.” diye konuştu.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da yaptığı konuşmada, “Bağcılar’da ne yapıldıysa oy veren ve vermeyen herkesin emeğinin olduğunu bilin.” dedi. Konuşmaların ardından dua edildi. Vali Mutlu, Başkan Çağırıcı ve diğer davetliler duanın ardından kumandayla Sancaktepe Cami’nin temel betonunu birlikte döktü. CİHAN

Yorumlar