Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 20 ekip otosu

İstanbul İl Emniyet Müdürü Vali Selami Altınok, insanların polisi gördüğünde kendilerini güvende hissetmesini istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 20 ekip otosu

Bağcılar Belediyesi vasıtası ile temin edilen 20 otomobil, İstanbul İl Emniyet Müdürü- Vali Selami Altınok’un da katıldığı törenle İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetine verildi.

Bağcılar Meydanın’da düzenlenen teslim törenine eklenen İstanbul Emniyet Müdürü - Vali Selami Altınok, İstanbul’un bütün bölgelerinde bulunduğu bu şeklinde Bağcılar’da da kişilerin mutluluk ve güvenini sağlamak amacıyla vazife yaptıklarını belirtti. Altınok sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu amaçla devletimizin bütün imkanlarını enfazla biçimde ve üretken şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Devletimizin katkısının yanı dizi kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz ve sivil cemiyet kuruluşlarımızın da yardım sağladığını görüyoruz. Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı’nın her süre maddi ve manevi desteğini samimiyetini, kardeşliğini hissettik. Kendisine teşekkür ediyorum.”

“HATA YA DA YANLIŞI ÖRT BAS ETMİYORUZ””

Emniyet teşkilatının kişilerin evlerinde sorunsuzca uyuması, işyerlerinde güvende bulunması amacıyla halk imkanlarını kullanarak hizmet verdiğini kaydeden Altınok, “Suç işleyenlere karşı halk gücünü kullanarak vazife yapıyoruz. Toplumun huzurunu sağlamaya çalışıyoruz. Yapabildiğimiz ölçüde buna çaba ediyoruz. İnsanlarımızın bizimle karşılaştıklarında menfaatlerini mesut ve güvende hissetmelerini istiyoruz.”dedi.  Zaman süre eleştirilere muhatap olduklarını da kaydeden Altınok, kusur yaptıklarını hissettiklerinde gereğini yapmaya çaba ettiklerini belirterek, kusur ve ya kusur olduğunda ört bas etmediklerini sözlerine ekledi.

 “EMNİYET TEŞKİLATIMIZ HİZMET AŞKIYLA GÖREV YAPIYOR”

Bağcılar’ın 754 bin 252 nüfusuyla İstanbul’un en kocaman ilçesi olduğunu hatırlatan Başkan Çağırıcı, “Bağcılar ilçe statüsü kazandığı 1992 yılından buyana kocaman bir değişim geçirdi. Bugün ilçemiz metro ve tramvay hattıyla anlıyor. İlçemizde yaşayanların mutluluk ve mutluluğunu sağlamak için de hizmet etmeye çalışıyoruz. Tüm kuruluş ve kuruluşlarımız içinde hiç bir ayırım yapmadan vazife yapıyoruz. İlçemizde yaşayan herkese hizmet götürüyoruz. Hemşehrilerimizin mutluluk ve mutluluğu için çalışıyoruz.” diye konuştu. İlçede suç oranının düşmesi ve caydırıcılık gücünün çoğalması amacıyla hizmet aşkıyla vazife oluşturan Emniyet Teşkilatı’na teşekkür ettiğini de anlatım eden Çağırıcı, “Emniyet teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum ve şehitlerimize de Allah’tan (c.c) rahmet diliyorum.” diye konuştu. Konuşmaların arkasından İstanbul Emniyet Müdürü – Vali Altınok, İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, Başkan Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ortak kurdeleyi keserek otomobilleri hizmete sundular.  

Törende bununla beraber  Halk Oyunları ekibinin gösterisi de ilgiyle izlendi. 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar