Bağcılar Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Bağcılar Belediye Meclisi yeni dönem ilk toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Allah heyecanınızı hizmete dönüştürsün.

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Bağcılar Belediye Meclisi yeni dönem ilk toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Allah heyecanınızı hizmete dönüştürsün. Bağcılar ortak paydasında buluştuktan sonra olumlu kararlara sizlerin de evet diyeceğinize şüphem yok." diye konuştu.

Bağcılar Belediyesi Meclisi, 30 Mart Yerel Seçimleri sonrasındaki ilk toplantısını Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı; şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çağırıcı, Cumhuriyet tarihinde ilk kez başörtülü meclis üyelerinin de görev yapacağı bir Meclis’in ilk programını gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Allah heyecanınızı hizmete dönüştürsün. Bağcılar ortak paydasında buluştuktan sonra olumlu kararlara sizlerin de evet diyeceğinize şüphem yok." diye konuştu. CHP’li Meclis Grubu Üyeleri adına konuşan Zeki Çetin de yeni dönemin Bağcılarlılara hayırlı olması temennisinde bulundu. Toplantıya konuk olarak katılan Merkez Valisi Dursun Ali Şahin ise Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın yaptığı çalışmaları çok iyi bildiğini ifade ederek, yeni dönemde de ilçenin gelişmesini sürdüreceğine inandığını belirterek yeni meclis üyelerini kutladı.

İlk toplantıya AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. İlk toplantıda oylama sonucu Meclis 1. Başkan Vekilliğine Necati Kahraman, Meclis 2. Başkan Vekilliğine ise Rabiye Üçtepe Karaköse seçildi. Meclis’te görev yapacak divan katipleri, komisyon üyeleri de seçildi.
CİHAN

Yorumlar