Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı'dan açıklama

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Ramazan'ın birinci günü Bağcılar Meydanı'nda seyyar satıcılarla yaşadığı olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Lokman Çağırıcı, açıklamasında, "Her yerde olduğu gibi ilçemizde de...

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı'dan açıklama

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Ramazan'ın birinci günü Bağcılar Meydanı'nda seyyar satıcılarla yaşadığı olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Lokman Çağırıcı, açıklamasında, "Her yerde olduğu gibi ilçemizde de seyyar satıcılara müsaade etmiyoruz. Ne sattıkları belli olmayan seyyar satıcılar maalesef uyuşturucu mafyalarına da aracılık etmekteler. İlçemizde uyuşturucu ile ilgili ilçe emniyet müdürlüğümüzün çalışmaları bulunmaktadır. Bu çalışmalara zaman zaman belediyemiz zabıta ekipleri de katılmaktadır. Cumartesi gecesi Ramazan programı sonrası Bağcılar Meydanı ve Çarşı Caddesi’ni geziyordum. Çarşı Caddemizde çok sayıda seyyar satıcıların caddeden geçişi de engelleyecek şekilde kümelendiğini görünce sergilerini kaldırmalarını istedim. Olumsuz cevap alınca bir iki tanesini ellerimle kaldırdım. 5-10 dakika sonra gelen emniyet mensuplarının da ikazları ve müdahalesiyle seyyar satıcılar sergilerini kaldırdıkları gibi olay yerinden ayrıldılar. Bazı basın yayın organlarında yer aldığı gibi tokat, hakaret gibi hususlar gerçeği yansıtmamaktadır. Biz, görev yaptığımız ilçede esnafımızın ve vatandaşımızın huzurundan sorumluyuz. İlçemizde bundan sonra da seyyar satıcılara ve uyuşturucu satılmasına asla müsaade etmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar