Bafralı şair ve yazarlar 12-15 Aralık’ta İstanbul'da olacak

Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği (KÜSADER) Başkanı, şair, yazar ve emekli öğretmen Gülseren Akdaş ile derneğin 2.

Google Haberlere Abone ol
Bafralı şair ve yazarlar 12-15 Aralık’ta İstanbul'da olacak

Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği (KÜSADER) Başkanı, şair, yazar ve emekli öğretmen Gülseren Akdaş ile derneğin 2. başkanı, şair ve yazar, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Süleyman Altunbaş İstanbul Kitap Fuarı'ndaki İmza Günü'ne katılacak.

Fuar hakkında açıklama yapan Bafra KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş, ’’İstanbul, Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki, 7. Kadıköy Kitap Günleri'nde düzenlenecek olan imza gününe katılacağız. Bafralı şair ve yazar olarak ben ve Süleyman Altunbaş arkadaşımız, 12- 15 Aralık 2013 tarihlerinde, bizlere tahsis edilen bireysel stantlarda kitaplarımızı okurlarımız için imzalayacağız. Benim, ilk imza günü etkinliğim, 12 Aralık 2013 Perşembe günü saat 12.00- 14.00 arasında İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Bir diğer Bafralı şair ve yazar, arkadaşımız eğitimci Süleyman Altunbaş ise yine aynı tarihlerde kendine ayrılan bireysel stantta piyasaya çıkan şiir kitaplarını ve ortak şiir antolojilerini okurları için imzalayıp sohbet edecek. Samsunlu şair İbrahim Coşar da bu kitap fuarına katılacak şairler arasında yer alıyor.’’ dedi
CİHAN

Yorumlar