Bafralı mehteran takımına polis engeli

Samsun’un Bafra ilçesinde Ramazan Sokağı için gösteri yaparak yürüyüş yapan özel mehteran takımı polis engeline takıldı.Bafra’ya her yıl kurulan ve bir gelenek haline gelen Ramazan Sokağı panayır açılışı için dikkat çekmek isteyen...

Google Haberlere Abone ol
Bafralı mehteran takımına polis engeli

Samsun’un Bafra ilçesinde Ramazan Sokağı için gösteri yaparak yürüyüş yapan özel mehteran takımı polis engeline takıldı.

Bafra’ya her yıl kurulan ve bir gelenek haline gelen Ramazan Sokağı panayır açılışı için dikkat çekmek isteyen özel mehteran takımı, Alparslan Türkeş Parkı kavşağından Kent Meydanı'nda bulunan açılış alanına gösteri yaparak yürümek istedi. Yürüyüş için resmi izin almayan mehteran takımı, Bafra Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin engeline takıldı. Polisin gösteri yürüyüşüne izin vermemesinden dolayı enstrümanlarını araçlarına koyan takım üyeleri, açılış alanına sessiz bir şekilde geri döndü.

Yürüyüş için Alparslan Türkeş Parkı Kavşağı'nda toplanan mehteran takımı üyeleri oradan geçmekte olan çocukların ve yetişkinlerin ilgi odağı oldu. Meraklı gözlerle mehteran takımını izleyen çocuklar, mehteran takımı üyeleriyle fotoğraf çektirmeyi unutmadı.

CİHAN

Yorumlar