Bafralı madalya avcısı öğrenci

Samsun’un Bafra İlçesinde 14 yaşındaki genç sporcu Alperen Keleş’in yaşından fazla başarı madalyası var.

Google Haberlere Abone ol
Bafralı madalya avcısı öğrenci

Samsun’un Bafra İlçesinde 14 yaşındaki genç sporcu Alperen Keleş’in yaşından fazla başarı madalyası var.

Evlatlarının başarılarından gurur duyduklarını söyleyen anne Armağan Keleş, baba Bilal Keleş oğulları Alperen ile mutluluğu fotoğrafla paylaştılar.
Cihan Haber Ajansı muhabirini evlerinde misafir eden Keleş Ailesi ile genç öğrenci ve başarılı sporcu Alperen Keleş özel açıklamalarda bulundu. Keleş açıklamasında, "14 yaşındayım. Atletizm, Badminton, Voleybol ve Futbol dallarında başarılarım bulunmakta. 7 yaşından bugüne kadar sporla iç içe oldum. Bu başarılarımda en büyük desteği veren aileme, Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Atletizm hocam Necati Alver’e,Bafra Atatürk Orta Okulu Beden Eğitim öğretmenim ve Badminton Hocamız Şaban Kırcalı’ya, Futbol Hocam Levent Kılıç’a ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Ayrıca bugüne kadar 20 madalya sahibi oldum. Bunun yanı sıra Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’nın başarımdan dolayı kol saati ile, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise altınla ödüllendirdi. Şu anda ise U-15 Samsun Bölge Milli Futbol Karmasına seçmelerine davet edildim. 6 Ocak Pazartesi günü ise seçmelere katılacağım. 1930 Bafraspor U-15 takımda sağ açık olarak oynuyorum. Spor benim için bir yaşam parçam. Sporla uğraşırken tabi ki derslerimi ve okulumu aksatmadım. Okulumda ise her yıl takdir alıyorum. Benim bu başarılarımda maddi ve manevi desteği bulunan Özel MediBafra Hastanesi İşletme Müdürü Dr. Şafak Aygül ve yönetimine şükranlarımı sunarım." dedi.
CİHAN

Yorumlar