Bafralı genç bilim adamları Fen Bilimleri Eğitim Programı'na katıldı

Bafra 29 Ekim İlkokulu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMUÇEM) tarafından düzenlenen 'Deneylerle Fen Bilimleri Okulu' eğitim programına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bafralı genç bilim adamları Fen Bilimleri Eğitim Programı'na katıldı

Bafra 29 Ekim İlkokulu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMUÇEM) tarafından düzenlenen 'Deneylerle Fen Bilimleri Okulu' eğitim programına katıldı. 29 Ekim İlkokulu öğrencileri Yunus Emre Dülgar ve Berker Kutlu, eğitime katılan 15 öğrenci arasına girerek eğitimleri sonucunda katılım belgesi aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Bahattin Akça, "Bu çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimizin genç bilim adamlarıdır. Yaşadığımız dünyayı daha iyi araştırıp bunun farkındalığına varan bilinçli bireylerin yetişmesi demek, insanlık adına atılan büyük bir adım olacaktır. Öğrencilerimiz hayata hazırlanırken, okul dışındaki bu tür faaliyetlere katılımları onların yaşamında olumlu izler bırakmaktadır.
Hafta sonları Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde düzenlenen 'Deneylerle Fen Bilimleri Okulu' programına katılarak eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilerimizi ve onları bu eğitime teşvik eden sınıf öğretmenlerini, çocuklarıyla yakından ilgilenen velilerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum." dedi.
CİHAN

Yorumlar