Bafralı gazeteciler Başkan Genç’i ziyaret etti

Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı Bilal Mürtezaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i ziyaret etti.Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen nezaket ziyaretinde Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler...

Google Haberlere Abone ol
Bafralı gazeteciler Başkan Genç’i ziyaret etti

Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı Bilal Mürtezaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i ziyaret etti.

Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen nezaket ziyaretinde Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, "Canik’te çok güzel belediye çalışmaları yapıldı. Canik’i görenler, bu hizmetleri takdirle karşılıyorlar. Bu dönemde de size Canik için hayırlı ve olumlu çalışmalar diliyoruz." dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise "Bafra’dan zahmet ederek bizlere nezaket ziyaretinde bulunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Geçmişten gelen tecrübelerimizin ışığında önümüzdeki dönemde de, çok daha verimli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Allah nasip ederse, yaptığımız hizmetlerimize yeni hizmetler katarak bu ilçeyi bölgemizin gözdesi durumuna getireceğiz." diye konuştu.

Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı Bilal Mürtezaoğlu da gösterdiği yakın ilgi ve konukseverlikten dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e teşekkür etti. Ziyaretin ardından Başkan Genç, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı Bilal Mürtezaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarete Vural Yeşilyurt, Nihat Kale, Namık Azgın ve Hasan Davran da eşlik etti. CİHAN

Yorumlar