Bafralı edebiyatçılara Uluslararası Sanat Projesi Ödülü verilecek

1. Uluslararası Duygu ve Düşüncelerini Yazanlar ve Sanat Projesi, Kültür ve Sanat Şöleni`nde Bafralı şair ve yazar Oktay Zerrin, Bafra KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş ve KÜSADER üyesi Gülay Coşkun Altınsoy`a Uluslararası Sanat Projesi Ödülü verileceği öğr.

Google Haberlere Abone ol
Bafralı edebiyatçılara Uluslararası Sanat Projesi Ödülü verilecek

1. Uluslararası Duygu ve Düşüncelerini Yazanlar ve Sanat Projesi, Kültür ve Sanat Şöleni`nde Bafralı şair ve yazar Oktay Zerrin, Bafra KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş ve KÜSADER üyesi Gülay Coşkun Altınsoy`a Uluslararası Sanat Projesi Ödülü verileceği öğrenildi.

1. Uluslararası Duygu ve Düşüncelerini Yazanlar ve Sanat Projesi, Kültür ve Sanat Şöleni`nde Bafralı şair, yazar, emekli eğitimci, gazeteci ve KÜSADER Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Oktay Zerrin, emekli eğitimci, yazar, şair Bafra KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş ve Bafralı olup halen Ankara'da yaşayan yazar, şair ve emekli eğitimci Gülay Coşkun Altınsoy ödüle layık görüldü. Sanatçılar 6 Ocak 2014 günü Ankara Başkent Öğretmenevi’nde, düzenlenecek 1. Uluslararası Duygu ve Düşüncelerini Yazanlar ve Sanat Projesi, Kültür Sanat Şöleni ve İmza Günü etkinliklerine katılacak olup ilçeyi temsilen başarı plaketiyle onurlandırılacak.

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Bafralı Şair-Yazar Oktay Zerrin, "Türkiye genelinde yaklaşık 150 şair, yazar, gazeteci, TV yapımcısı, sunucu ve spikeri, edebiyat sitesi sahipleri, şarkı sözü yazarları, besteciler, eğitimciler gibi değişik meslek ve sanatçı grubuna dahil kişilere Ankara Başkent Öğretmenevi'nde, Basın Ödülleri de dahil ödülleri törenle verilecek.’’ dedi. CİHAN

Yorumlar