'Bafra'daki işsizliğin ve yoksulluğun sorumlusu hükümettir'

MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, ilçedeki işsizlik ve yoksulluğun sorumlusunun AK Parti hükümeti olduğunu iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
'Bafra'daki işsizliğin ve yoksulluğun sorumlusu hükümettir'

MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, ilçedeki işsizlik ve yoksulluğun sorumlusunun AK Parti hükümeti olduğunu iddia etti. Topkaya seçim gezileri kapsamında Tepecik, Lengerli ve Elifli köyleriyle İkizpınar beldesini ziyaret etti.

Gezilerinde yaptığı konuşmalarda, yeni Büyükşehir Kanunu ile artık köy ve belde diye bir şey kalmadığını söyleyen MHP adayı Topkaya, "Bütün köylerin köy statüsü, beldelerin belde statüsü sonlandırılıyor. Beldeler ve köyler, bağlı olduğu ilçenin mahallesi oluyor. Artık hizmeti belediye verecek. Köylerimiz asla mahrumiyet yaşamayacak. Köylerimizin ortak sorununu biz çok iyi biliyoruz. Su, yol, tarım, altyapı eksikliği var. Bafra bugün işsizliğin ve yoksulluğun kentiyse bunun sorumlusu bu kentte yaşayanlar değildir, AKP hükümeti ve onun zihniyetidir. Tarımda lider bir ovaydık fakat tarım neden bu kentte can çekişir hale geldi? Tekel fabrikalarımız neden kapandı? Neden kent merkezinde nefes alınmaz hale geldi? Bafra trafiği neden felç oldu? Neden şehrimize yeni yatırımlar yapılmıyor ve istihdam alanlarımız daraldı? Biz iddialıyız ve inançlıyız, bu kenti güzelleştireceğiz. En önemli projemiz, işsizliği ortadan kaldırmak olacak. Biz elbette ki yoksula sahip çıkacağız ama onlara sadece balık yemeyi değil, balık tutmayı da öğreteceğiz. Öyle iddialıyız ki işsizliği ve yoksulluğu yendiğimiz zaman bu, tüm bölgemize örnek olacaktır.'' dedi. CİHAN

Yorumlar