Bafra’da öğrenci ve veliler okullarına sahip çıktı

Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi'nin kapatılması ve yerine Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi açılacak olmasına öğrenci ve öğrenci velileri tepki gösterdi. Askerlik Şubesi önünde toplanan kalabalık, Bafra Emniyet Müdürlüğü polis...

Google Haberlere Abone ol
Bafra’da öğrenci ve veliler okullarına sahip çıktı

Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi'nin kapatılması ve yerine Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi açılacak olmasına öğrenci ve öğrenci velileri tepki gösterdi.

Askerlik Şubesi önünde toplanan kalabalık, Bafra Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerinin güvenlik önlemleri ile Cumhuriyet Meydanı'na 'Bafra Uyuma Okuluna Sahip Çık', 'Okulumuza Dokunma' , 'Öğrenciyiz haklıyız direne direne kazanacağız', gibi sloganlar atarak yürüdü.

Eylemciler adına Bafra Anadolu Öğretmen Lisesi son sınıf öğrencisi Mecit Sönmez Atatürk anıtı önünde basın açıklaması yaptı. bu esnada kaymakamlık binası bahçesinde oturarak kitap okuma eylemi yapmak isteyen öğrencilere emniyet yetkilileri, aldıkları iznin Cumhuriyet Meydanı'ndaki basın açıklamasıyla bittiğini söyleyerek öğrencileri Cumhuriyet Meydanı Parkı'na yönlendirdi.

CİHAN

Yorumlar