Bafra'da Motorlu Taşıt Sınav Sorumlusu Yetiştirme Kursu veriliyor

Bafra Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nce düzenlenen Motorlu Taşıt Sürücüleri, Sınav Sorumlusu Yetiştirme Kursu devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Bafra'da Motorlu Taşıt Sınav Sorumlusu Yetiştirme Kursu veriliyor

Bafra Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nce düzenlenen Motorlu Taşıt Sürücüleri, Sınav Sorumlusu Yetiştirme Kursu devam ediyor. Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda verilen kursta "İş Hayatında İletişim (Öğretimde Ölçme ve Değerlendirme)" konusunu PDR uzmanı Eyüp Özturan, "Trafik Kuralları, Trafik Eğitimi ve Psikolojisi" ile "Güvenli Araç Kullanımı" konularını ise Bafra Bölge Trafik Amiri Komiser Murat Sarı ve Polis Memuru Ünal Esen birlikte anlatıyor. Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Süleyman Altunbaş ise kurs sorumlusu olarak görev yapıyor.

Müdür Altunbaş, kurs hakkında yaptığı açıklamada, "İş Hayatında İletişim 8, Öğretimde Ölçme ve Değerlendirme 16, Trafik Kuralları 32, Trafik Eğitimi ve Psikolojisi 32 ve Güvenli Araç Kullanımı da 32 olmak üzere toplam 120 saatlik bir kursu kapsıyor. Her modülden sonra sınav yapılıyor. Sınavlar, dört aşamada gerçekleşiyor. Kursa altı gün mazeretsiz devam etmeyen ve modül sonunda yapılacak sınavlara katılmayanlara belge verilmeyecektir. Atatürk Anadolu Lisesi, Bafra Anadolu Lisesi ve Bafra Öğretmenevi'nde devam eden kurslar, 14 Ocak 2014 Salı günü sona erecektir." dedi. CİHAN

Yorumlar