Bafra'da Kadir Gecesi huşu içinde idrak edildi

Bafra İlçe Müftülüğü, Kadir Gecesi münasebetiyle özel program düzenledi.Bafralılar, Emniyet Müdürlüğü önünden başlayıp Cumhuriyet Ortaokulu önüne kadar uzanan yola kurulan sofrada iftarını açtı. İftardan sonra akşam namazı kılındı....

Google Haberlere Abone ol
Bafra'da Kadir Gecesi huşu içinde idrak edildi

Bafra İlçe Müftülüğü, Kadir Gecesi münasebetiyle özel program düzenledi.

Bafralılar, Emniyet Müdürlüğü önünden başlayıp Cumhuriyet Ortaokulu önüne kadar uzanan yola kurulan sofrada iftarını açtı. İftardan sonra akşam namazı kılındı. Namazın ardından Bafra Site Cami imam hatibi Kadem Aslan Kur'an tilavet etti. Gazipaşa Cami imam hatibi Sacit Akçay'ın da Kur'an okuduğu programda, Çarşı Cami imam hatibi Abdullah Arslan kaside ve ilahiler seslendirdi. Bafralılar, Başkaya Mahalle Cami imam hatibi Seçuk Ağar ve 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Doktor Remzi Ateşyürek’in Kur'an tilavetinden sonra Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş’in Kadir Gecesi ile ilgili sohbetini dinledi. Cemaat, Yrd. Doç. Dr. Remzi Ateşyürek’in imamlığında teravih namazı kıldı.

Bafra İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği programa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Müftüsü Burhan Keleş, 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Remzi Ateşyürek, Bafra AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çamaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CİHAN

Yorumlar