Bafra’da geleceğin 'Mozart’ları yetişiyor

Samsun’un Bafra ilçesinde Uğurun Gitar Dükkanında eğitim gören gençler Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde hünerlerini sergiledi. 66 kişinin görev aldığı dev konserde davetliler unutulmaz dakikalar yaşadı. Gitarından piyanosuna,...

Google Haberlere Abone ol
Bafra’da geleceğin 'Mozart’ları yetişiyor

Samsun’un Bafra ilçesinde Uğurun Gitar Dükkanında eğitim gören gençler Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde hünerlerini sergiledi.

66 kişinin görev aldığı dev konserde davetliler unutulmaz dakikalar yaşadı. Gitarından piyanosuna, elektrogitarından bağlamasına ve baterisine kadar bir çok enstrümanın kullanıldığı konserde dinleyenler müziğin ruha hitabı ile adeta kendinden geçti. Konser öncesi yapılan video sunumu ile öğrencilerin konser hazırlıkları izletilerek katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşatmanın yanında veliler de çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

Yaklaşık 3 saat süren konserde ilk olarak Piyano Grubu sahne aldı. Grup üyeleri Gökçen Rana Çimen, Yağız Efe Alan, Şevval Başkaya, Ekin Uğur, Alpcan Baş, Nihansu Akyüz, Bilge Gürdal Ozan Topal ve Egemen Şahin göstermiş oldukları performansla büyük beğeni topladı. Piyano Grubu'nun ardından sahneye Asya Kanar, Bengisu Öcal ve Simay Lekesiz çıkarak eğitimcileri Tuğçe Çelenk ile birlikte davetlileri büyüledi.

Keman ziyafetinin ardından sahneye Bağlama Grubu çıkarak hünerlerini göstedi. Gülşah Yıldırım, Nurten Çelik, Pınar Yıldız, Emine Yılmaz, Ahmet Ateş, Tümay Işıldak, Mustafa Berkay Özdemir ve Berkay Doğanay, eğitimcileri Zülfikar Semiz eşliğinde katılımcıların takdirini topladı.

Bağlama Grubu'ndan sonra sahneye Gitar Grubu çıkarak Alihan Ak ‘ın baterisi ve Uğur Belirgin’in seslendirdiği parçalar eşliğinde katılımcılara eğlenceli ve müzik dolu dakikalar yaşattı. Son olarak sahneye elektrogitarlarıyla Elif Seçkin, Elif Sağlık ve Onat Kurt Solistleri Fahriye Türken’ile birlikte sergiledikleri performansla katılımcıları kendinden geçirdi. Şebnem Ferah’ın parçalarının seslendirildiği son bölümde minik elektrogitarcılar büyüklerini aratmadı.

Konser öğrencilere verilen katılım belgesi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

CİHAN

Yorumlar