Bafra’da engellilere KPSS kursu açıldı

Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi'nde KPSS Seçme Sınavı Hazırlık Kursu Heyecanı yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bafra’da engellilere KPSS kursu açıldı

Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi'nde KPSS Seçme Sınavı Hazırlık Kursu Heyecanı yaşanıyor.
27 Nisan'da, 81 il merkezinde yapılacak olan "Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı" için engelli adaylara Bafra ilçesinde bir hazırlık kursu açıldı.

Bafra TSD, Türkiye Beyazay Derneği Bafra Şubesi ve Bafra Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kursa, Bafralı 23 engelli aday katılıyor. TSD Bafra Şubesi'nde başlayan kurslar hakkında bilgi veren Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, "Bu kurslarla engelli adaylarımızı topluma kazandıracak bir iş sahibi olmalarına katkı sunmaktır." diyerek projenin Bafra'daki engelli vatandaşlara bir umut kapısı olacağını söyledi. TSD Bafra Şubesi Başkanı Recep Köksal ve Türkiye Beyazay Derneği Bafra Şubesi Başkanı Fatih Uyanık, açılan kursun üyeleri için bir fırsat olduğuna dikkat çekerek katılımcılara başarılar diledi.

Kurslarla ilgili etkinlik programına Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Md. Yrd. Necati Geniş, TSD Bafra Şube Başkanı Recep Köksal ve Onursal Başkan Yardımcısı Nesrin Yenen, Türkiye Beyazay Derneği Bafra Şube Başkanı Fatih Uyanık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TSD ve Beyazay Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, engelli kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
CİHAN

Yorumlar