"Bafra'da Demokrat Parti seçmenini dikkate almayan yanılır"

Demokrat Parti (DP) Bafra İlçe Başkanı Ufuk Saral, parti olarak geçmiş yıllarda Bafra'da belediye başkanlığı çıkaran bir parti olduklarını belirterek, "Bafra'da Demokrat Parti seçmenini dikkate almayan yanılır.

Google Haberlere Abone ol
"Bafra'da Demokrat Parti seçmenini dikkate almayan yanılır"

Demokrat Parti (DP) Bafra İlçe Başkanı Ufuk Saral, parti olarak geçmiş yıllarda Bafra'da belediye başkanlığı çıkaran bir parti olduklarını belirterek, "Bafra'da Demokrat Parti seçmenini dikkate almayan yanılır." dedi.

Samsun'un Bafra ilçesinde basın açıklaması yapan Ufuk Saral, parti olarak Bafra'daki geçmişlerinin gözardı edilemeyeceğine dikkat çekti. En son yapılan 2009 yerel seçimlerinde 9 bin civarında oy alan DP'nin, Bafra Belediye Meclisi'nde temsil edilmesi gerektiğini kaydeden Ufuk Saral, “Bugün maalesef DP yokmuş gibi davranılıyor. Son yerel seçimde 9 bin civarı oy aldık. Bu oyu merkezden aldık. Köylerde hala Kırat sevgisi yaşayan DP tabanından seçmenler var. Bu dikkate alınmalıdır.” şeklinde konuştu.

Bafra'da köyler ile beraber 120 bin civarı seçmen olduğunu dile getiren Saral şöyle konuştu: "DP seçmeninin kime oy kullanacağını kestiremezsiniz. DP aday çıkarmadı ama bu çıkarmayacak değildir. Bakarsın bir babayiğit çıkar ve ben adayım der, biz de onun yanında canla başla çalışırız. DP seçmeni incitilmemesi ve göz ardı edilmemesi gerekir. DYP ve ANAP'tan belediye başkanlığı yapmış olan Sayın Sefer Peker ve Yaşar Buharalıoğlu partilerine danışmadan ya da fikirlerini söylemeden AK Parti'ye geçti. DP tabanı böyle şeyleri sevmez, çünkü DP ilkeleri olan bir partidir.” CİHAN

Yorumlar