Bafra'da 11 saattlik elektrik kesintisine esnaftan tepki

Samsun’un Bafra ilçesinde dün saat 14.30’de kesilen elektriklerin 11 saat sonra gece yarısı saat 01.30’da gelmesi esnaf ve vatandaşların tepkisine neden oldu. YEDAŞ yetkililerinden alınan bilgiye göre, Bafra Belediyesi'nin önünde bulunan...

Google Haberlere Abone ol
Bafra'da 11 saattlik elektrik kesintisine esnaftan tepki

Samsun’un Bafra ilçesinde dün saat 14.30’de kesilen elektriklerin 11 saat sonra gece yarısı saat 01.30’da gelmesi esnaf ve vatandaşların tepkisine neden oldu.

YEDAŞ yetkililerinden alınan bilgiye göre, Bafra Belediyesi'nin önünde bulunan trafonun ani arızalanması sonucu Çilhane, Hacınabi ,Tabakhane mahallelerinde kısım kısım elektrik kesintisi yapıldı. 11 saatt süren çalışmalar sonucunda ancak elektrik verilebildi söz konusu bölgeye.

Cumhuriyet Meydanı esnafı ise 11 saatlik elektrik kesintisinden dolayı mağdur olduklarını söyledi. Cumhuriyet Meydanı'nda şarküteri işleten Ahmet Nabi Güntekin, "İşletmesini yaptığımız şarküteride bulunan tüm malzemeler derin dondurucuda bulunması gereken ürünlerdir. Ne kadar jeneratör kullansak da yetmedi. Ayrıca dolapta bulunan dondurmalar eridi. Yaklaşık 2000 TL’lik dondurma ve ürünler eridi. Bu zararımızı kim karşılayacak." diyerek problemini anlattı.

CİHAN

Yorumlar