Bafra Ülkü Ocakları'ndan ”minik eller kocaman yürekler’’ sergisi

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Cumhuriyet Mahallesi Güven Sokakta ”Minik Eller Kocaman Yürekler’’ adlı resim sergisi açtı.

Google Haberlere Abone ol
Bafra Ülkü Ocakları'ndan ”minik eller kocaman yürekler’’ sergisi

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Cumhuriyet Mahallesi Güven Sokakta ”Minik Eller Kocaman Yürekler’’ adlı resim sergisi açtı. Açılışa Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, MHP Bafra İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar, MHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Hasan Aslan, Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hakan Eroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından açılış kurdelasını Kaymakam Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı kesti. Sergiyi gezen davetliler, sergilenen eserleri 7-11 yaş arası çocukların yaptığını duyunca şaşkınlıklarını saklayamadı.

Sergi hakkında açıklama yapan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, “ Bu eserleri 7-11 yaş arası çocuklar 6 ay gibi bir süre çalışarak yaptılar. Kendilerinden beklenenin çok daha fazlasını görüldüğü üzere başaran çocuklarımızı tebrik ediyorum. Sergi açılışının bugün yapılmasının bir nedeni de çocuklarımıza çifte mutluluk yaşatmaktır.”dedi.
CİHAN

Yorumlar