Bafra TSO, sera OSB için kolları sıvadı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, ilçede yeni istihdam alanları oluşturmak amacıyla birtakım projeler hazırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bafra TSO, sera OSB için kolları sıvadı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, ilçede yeni istihdam alanları oluşturmak amacıyla birtakım projeler hazırlıyor. Bunlar arasında tarım faaliyetlerinin çeşitlendirilmesini amaçlayan sera OSB oluşturma hedefi de bulunuyor.

Samsun Bafra TSO, ocak ayında başlamış olduğu sektörel bazda gerçekleştireceği istişare toplantılarına devam ediyor. TSO’nun sektörel istişare toplantılarına 3, 4, 5 ve 6. gruplarda faaliyet gösteren üyeleri katıldı. Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, “Ocak ayında başlayarak tüm üyelerimizle bir araya gelerek istişare edeceğimiz sektörel ve bölgesel toplantılar tertipliyoruz. Bu toplantılarda üyelerimizden aldığımız görüşler çalışmalarımıza ışık tutacak ve katkı sağlayacak niteliktedir. Bölgemizin ihtiyaçları olan konularda alt eleman yetiştiriciliği kursları açılması, kredi kayıt bürosu, hijyen eğitimi yönetmeliği, Bafra OSB'ye yeni yatırımcılar, sera OSB, ikinci fakülte, kuş cenneti ve kredi garanti fonu konularında çalışmalar yapmaktayız.’’ dedi.

Ayrıca toplantıda TSO 3. Meslek grubunda faaliyet gösteren ve üyeliğinin 54. yılı olan Tuncer Yılmaz’a, üyeliğinin 53. yılı olan Şafak Ticaret Koll. Şti. adına Adnan Kaya’ya, 4. meslek grubunda faaliyet gösteren üyeliğinin 47. yılı olan S.S. Ağıllar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi adına Başkan Yardımcısı Yalçın Kapancı’ya, üyeliğinin 41. yılı olan S.S. Şeyhören ve Çevresi Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi adına Başkan Nuri Yıldırım’a, 5. Meslek grubunda faaliyet gösteren üyeliğinde 41. yılı olan Memduh Aksu’ya ve 6. Meslek grubunda faaliyet gösteren üyeliğinin 46. yılı olan Mehmet Kurt’a şükran plaketleri taktim edildi.

Plaketlerini alan üyeler çok duygulandıklarını ifade ederek Başkan Göksel Başar’a ve yönetim kuruluna teşekkürlerini sundu. Toplantıya, üyelerden gelen görüşlerin kayıt altına alınması ve karşılıklı soru-cevaplarla devam edildi. CİHAN

Yorumlar