Bafra SYDV işyeri sahibi yaptı

Samsun'un Bafra ilçesinde ikamet eden Metin Şenocak Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan (SYDV) aldığı destekle koltuk döşemeci mağazası açtı.Bafra Kaymakamı Ali Katırcı yaptığı açıklamada,’’Eşim Hacer Katırcı...

Google Haberlere Abone ol
Bafra SYDV işyeri sahibi yaptı

Samsun'un Bafra ilçesinde ikamet eden Metin Şenocak Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan (SYDV) aldığı destekle koltuk döşemeci mağazası açtı.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı yaptığı açıklamada,’’Eşim Hacer Katırcı ile yaptığımız ev ziyaretlerinde Metin Şenocak'a bir isteğin var mı? Diye sorduk. Şenocak,’’İşyeri açmak istiyorum’’cevabını verince, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na müracaat etmesini söyledim.

Şenocak’ta Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na iş yeri açmak için müracaatta bulunarak 10.514.00 TL destek aldı. Ceylan, SYDV'den aldığı destekle İsmetpaşa Mahallesi Duha Sertkaya Bulvarında koltuk döşemeciliği işyeri açtı.Metin Şenocak bize müracaat etti ve 10.514.00 TL’yi 2 yıl ödemesiz 6 yıl içerisinde faiz vermeden SYDV aracılığı ile alarak iş yeri sahibi oldu. Her hangi bir alanda iş yeri kurmak isteyen vatandaşlarımız vakfımız aracılığı ile gerekli şartları taşıyorsa bizlere başvuruda bulunabilir. Vatandaşımızı iş yeri sahibi yapmak için desteklerimiz devam edecektir. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Koltuk Döşemecisi Metin Şenocak ise Kaymakam Katırcı'ya ve vakıf üyelerine teşekkür etti. İşyeri açılışına Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Kaymakamlığı Vakıf Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

CİHAN

Yorumlar