Bafra spor kompleksine kavuşuyor

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi'nin açılışı 18 Aralık Çarşamba günü Bakan Suat Kılıç’ın katılımıyla yapılacak.

Google Haberlere Abone ol
Bafra spor kompleksine kavuşuyor

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi'nin açılışı 18 Aralık Çarşamba günü Bakan Suat Kılıç’ın katılımıyla yapılacak.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın destekleriyle ilçenin 5 önemli gençlik ve spor tesisine kavuştuğunu söyledi. İlk olarak şehir stadı yanında tribünleri, aydınlatması, modern soyunma ve malzeme odaları ve sentetik çim sahası ile modern futbol kompleksi kurulduğunu anlatan Şahin, "Hizmete sunuldu ve gençlerimiz burada spor yapıyor. Tüm spor kulüplerimiz faydalanıyor. Bafra Belediyesi olarak 143.000 metrekare spor alanı ilan ettiğimiz alanda 2.000 kişilik ve içinde 11 salonu bulunan kapalı spor salonumuz yapılıyor. Yine aynı alanda iki önemli tesise daha kavuşacağız. Yeni şehir stadımızın inşaatına başlandı, ilçemiz modern bir stada kavuşacak. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuzun da inşaatına başlandı. Yılın 365 günü yüzme imkanı olacak. Bafra Belediyesi olarak yerinin tahsisini yaptığımız Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezimiz ise bitirildi ve açılışa hazır, Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ı bekliyor." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Gençlik Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Bafra Şehir Stadyumu Yanı Suni Çim Saha ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımında daima destekçi olduğunu kaydeden Şahin, yeni bir şehir stadyumunu kazandırmak için girişimlere başladığını aktardı. Kapalı spor salonunda sona yaklaşıldığını ifade eden Şahin, "Yapımına 2012 yılında başlanan Bafra Kapalı Spor Salonu 2014’e hazırlanıyor. Seyirci kapasitesi 2 bin kişi olan tesiste güreş salonundan badminton salonuna kadar hepsinin mevcut olduğunu, en geç 2014 yılının Şubat ayında halkın hizmetine sunulacağını söyledi. CİHAN

Yorumlar